Klicka här för att se nyhetsbrevet i webbläsaren.


NYHETSBREV nr 3/2019

Öppettider under sommaren

PnF Furunäset Företagsby

Den 15/6-21/8 är kontoret bemannat kl. 08:00-15:00, förutom vecka 28 och 29 när vi har stängt. Vid brådskande ärenden under denna period, kontakta våra drifttekniker: 
v.28 Bo Filipp, tel. 0911-933 84
v.29 Anders Sundqvist, tel. 0911-933 88

Felanmälan är som vanligt öppen dygnet runt på tel. 0911-933 66 eller via hemsidan.

Piteå Science Park/Acusticum

Den 1/7--2/8 är receptionen öppen tisdag- fredag kl. 10:00-15:00. Måndagar stängt.
Under perioden 5-16 augusti är öppettiderrna måndag till fredag kl. 10:00-15:00.

Fr.o.m. den 19/8 är det öppet som vanligt igen.


Vi säger välkommen till Niklas

Får vi presentera Niklas Lundman, vår nye fastighetsskötare. Niklas har en bakgrund som snickare och kommer närmast från Ansa Bygg AB. Hos oss rör han sig framför allt bland våra fastigheter på Furunäset, där han finns till hands för våra hyresgäster i företagsbyn.

– Jag ville testa något nytt och det här känns riktigt bra. Jag har roliga och inspirerande arbetsuppgifter och trevliga arbetskollegor. Och miljöerna här på Furunäset är verkligen inspirerande.


Matlådan – nytt koncept för ökad service och tillgänglighet i företagsbyn

Vällagad mat till ett bra pris. Borggårdens Matsalar erbjuder nu närproducerade matlådor vid Furunäset Företagsby, som ett alternativ för den som jobbar skift eller inte har möjlighet till en längre matrast. 

PnF har fastigheter av många olika slag och hyr ut lokaler på alla möjliga platser runt om i kommunen. Nu är det dags för en ny omgång i vår tävling. Frågan är, vilken är fastigheten som vi söker på bilden?

Har du listat ut det? Skicka då ditt svar till info@pnf.se tillsammans med namn, mailadress och mobilnummer, senast onsdagen den 26 juni. Bland de rätta svaren lottar vi ut ett fint hemligt pris.


Repris i Öjebyn – så mycket mer än en återanvändningsmarknad

Repris i Öjebyn gör gott på flera sätt. Här får begagnade prylar nytt liv, samtidigt som själva verksamheten skapar värdefulla möjligheter för många människor.


Ny lag om rökförbud vid entréer – så påverkas våra hyresgäster

Den 1 juli 2019 träder en ny lag i kraft, med bestämmelser om fler rökfria miljöer. Lagen innebär bland annat att det blir förbjudet att röka vid entréer dit allmänheten har tillträde. Som fastighetsägare är vi ansvariga att informera om detta. Vi kommer även att plocka bort eller flytta de askkoppar som finns placerade vid entréer.

Hyresgäster som har verksamhet med egen ingång, exempelvis butiker, caféer eller restauranger, har själva ansvar att se till att förbudet efterföljs. Vid entréer till kontorskomplex, eller i fastigheter där flera olika företag har verksamheter, är vi som fastighetsägare ansvariga.

Läs mer om lagen här: www.folkhalsomyndigheten.se

Vi ber er att respektera den nya lagen. Hjälp oss sprida informationen på er arbetsplats.


På besök i Rosvik hos Holmgrens Transport & Maskintjänst

I en industrifastighet på Formvägen 2 i Rosvik är en av våra hyresgäster Holmgrens Transport & Maskintjänst, ett mindre åkeriföretag som fraktar timmer i norr och husmoduler söderut.

Behöver du göra en felanmälan?

När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt. Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller telefon: 0911-933 66. 

Furuvalvet i Furunäset Företagsby – nytt kontorshotell med flexibla möjligheter

Nu finns möjlighet att hyra moderna kontor i trivsam miljö vid Furunäset Företagsby. Kontoren, som mäter 9-17 m², har kodlås, generös takhöjd, ljusa ytskikt och mörkgrå mjuk ljuddämpande golvmatta. Entrélounge, lunchrum och omklädningsrum delas med övriga hyresgäster i huset. Som hyresgäst har du tillgång till fri parkering. Internetanslutning tecknas via vår partner PiteEnergi.
Träningsanläggningen Step In ligger dörr i dörr med kontoret. Lunchrestaurang, café och hotell ligger på promenadavstånd i byggnader alldeles bredvid. 

Furunäsets Företagsby ligger i en mycket naturskön miljö med direkt närhet till promenad- och jogginstigar. Läs mer här. 
 

Industrilokal Tallheden Bergsviken

Industrilokal med praktisk planlösning som mäter 235 m² fördelat på verkstad, förråd och fikarum. Lokalen har en travers med 5 tons kapacitet samt en elldriven port, ca 4 meter hög. Parkering finns direkt utanför lokalen och uteytan är inhägnad med grind som kan låsas. Läs mer här.

 

Kontor på Tallheden

På industriområdet Tallheden i Bergsviken finns fem hyreslediga kontor i hus nr 4 i storlekarna 12m² och 17m². Kontoren har stora fönster, klinkergolv och målade väggar. Förråd och toalett finns i korridoren. Ett kontor räknas som ett dubbelkontor, som avskiljs med en dörr mellan varandra. Övriga har dörr från korridoren. Parkering finns direkt utanför dörren. Läs mer här.

Stadsnära bussgarage

Vi har ett hyresledigt bussgarage på 60 m², adress Kolugnsvägen 1 i Piteå. Garaget ligger längst till höger i längan och har en öppen vägg åt vänster. Den motordrivna portens mått är H430cm B350cm. Läs mer här


Fler lediga lokaler hittar du HÄR.  

Vill du ha mer information om lokalerna eller hittar du inte det du söker? Hör av dig till Johannes: 0911-933 91 eller Jenny: 0911-933 99.

PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.