Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 15 2019


Hej på er alla

Idag skickar jag Cheerinfo från Rosvalla.

Vi är här och förbereder för er alla som kommer i morgon. När vi inte sätter upp lappar på omklädningsrum jobbar vi med att få ut vårt budskap inför RIM 2019. D

Vi är många som konstaterat, DET ÄR DAGS NU! Låt oss bli ett specialidrottsförbund i RF!

Vi kommer under kommande dagar skicka ut mer bilder, länkar och pressmeddelanden som ni gärna får sprida. Häromdagen skickade vi ut ett mejl till alla våra medlemsföreningar och det pressmeddelandet är fritt att delge och skicka ut till alla ni har kontakt med.

Det har också tagits två härliga privata initiativ med namninsamlingar. De får ni också gärna gilla och dela och få så många som möjligt till att skriva på. Vi är 10 000 aktiva så minst 10 000 underskrifter skall vi ju kunna få ihop! Om vi sen får vänner och familj att också skriva på skall vi kunna få ihop fler!

Ni hittar namninsamlingarna, länkar till film och info här nere.

RM/SM kommer streamas live via FollowMe-Sort.

Nu hoppas jag att ni alla är laddade inför helgens tävlingar.

LYCKA TILL alla tävlande lag i helgen!

Kia
Föreningskonsulent


Det är dags nu!

Fortsätt sprida vårt budskap!

Vi kan alla hjälpas till och påverka!

Hjälp oss att signera namninsamlingar, sprid filmen med vårt budskap om hur vi förtjänar att bli erkända som en egen idrott även i Sverige.

Här hittar ni en namninsamling.

Här hittar ni nästa.

Pressmeddelandet hittar ni på vår hemsida.

Filmen hittar ni här

 


RM/SM info

I morgon är det dags och idag är förberedelserna i full gång.

Vi vill påminna er alla om några saker inför i helgen.

 

Inga jordnötter då vi har jordnötsallergiker så tänk på vad ni tar med er. Där kan finnas spår av nötter i många olika chokladsorter som man inte tänker på.

 

Hårsprej, tänkt på att ni inte sprejar hårsprej inomhus i helgen, då går brandlarmet och det vore onödigt och dyrt om vi måste utrymma pga det.

 

Sofie har skickat ut mejl till er alla gällande bussparkering för bussar. Meddela detta till era chaufförer så det inte blir ett parkeringskaos i helgen.

 

Glöm inte att besök Coach rummet i helgen, ta en lite paus, hänge med andra coacher, ät lite snacks och snacka! Ni hittar Coachrummet vid entrén!

 

Påminn era anhöriga och vänner som skall komma på tävlingen att köpa biljetter i förväg via medföljande länk.

Lördag: https://www.easyticketing.se/Home/tickets/577/False

Söndag: https://www.easyticketing.se/Home/tickets/578/False

 

Vi säljer inga biljetter på plats utan kommer hänvisa alla att själva köpa biljetter via internet men vi kan bistå och hjälpa om någon tycker det är svårt.

 

Tänk på att minimera värdesaker ni tar med er, vi är många som kommer finnas i de olika utrymmena i helgen. Var också själva uppmärksamma om ni skulle de något som känns misstänkt.

Det kommer vara flera arrangemang på Rosvalla under helgen så det kommer vara mycket människor i omlopp i entrén.

 

När ni kommer till hallen så hittar ni registreringen på samma ställe som förra året. Väl inne på Rosvalla går ni till vänster, genom korridoren så finner ni registreringen i den nya arenan.

I helgen kommer följande företag vara här:

Cheermania
Cheerlife
Luchur
EF Språkresor
AirCrobat

Ni har bla möjlighet att vinna en Airtrack! 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.