Klicka här för att se nyhetsbrevet i webbläsaren.


NYHETSBREV nr 2/2019

Hos YouCall finns tid för reflektion på arbetstid

Jobba mindre och prestera bättre. I Borgen i Furunäset Företagsby finns YouCall, ett expansivt företag som nu får uppmärksamhet för sitt innovativa sätt att utveckla verksamheten och sin personal.


PNF har fastigheter av många olika slag och hyr ut lokaler på alla möjliga platser runt om i kommunen. Nu går startskotten för en tävling som helt enkelt går ut på att lista ut vilken fastighet som finns på bilden. 

Ange adressen och minst tre företag som är hyresgäster här.

Skicka ditt svar till info@pnf.se tillsammans med ditt namn och mobilnummer, senast den 15 maj. Bland de rätta svaren drar vi en vinnare som denna gång får två biljetter till valfri hemmammatch, Piteå IF DFF.


Ram & Reklam firar 30 år

På universitetsområdet vid Piteå Science Park finns Ram & Reklam AB. Företaget ägs och drivs av systrarna Britt och Ann Clausén som visar oss runt i lokalerna och konstaterar att det runnit en hel del vatten under broarna sedan starten för 30 år sedan.


Dags för vårstädning

Det som göms i snö kommer upp i tö...

För att underlätta arbetet med att sopa och göra fint på parkeringar och andra ytor runt våra fastigheter ber vi vänligen våra hyresgäster att flytta alla föremål som eventuellt står i vägen.

Tusen tack på förhand! 

FURUNÄSET FÖRETAGSBY

Annorlunda och mycket trivsamma lokaler i Borgen, ovanför och med samma ingång som Borggårdens Matsalar. Lämpliga för ett företag med behov av 8-14 rymliga kontorsplatser.

Förutom ett fantastiskt konferens-/kontorsrum med generöst ljusinsläpp från ett stort halvmåneformat fönster finns här sju kontor i storlekar från 10-25m², kök, två toaletter, bastu med omklädningsrum samt förråd. Läs mer här

KONTOR PÅ TALLHEDEN

På industriområdet Tallheden i Bergsviken finns fem hyreslediga kontor i hus nr 4 i storlekarna 12m² och 17m². Kontoren har stora fönster, klinkergolv och målade väggar. Förråd och toalett finns i korridoren. Ett kontor räknas som ett dubbelkontor, som avskiljs med en dörr mellan varandra. Övriga har dörr från korridoren. Parkering finns direkt utanför dörren. 

STADSNÄRA BUSSGARAGE

Vi har ett hyresledigt bussgarage om 60 m² på Kolugnsvägen 1 i Piteå. Garaget ligger längst till höger i längan och har öppen vägg åt vänster. Den motordrivna portens mått är H430cm B350cm.

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, ring oss för mer information. 
Johannes: 0911-933 91
Jenny: 0911-933 99.

Våra lediga lokaler hittar du HÄR.  


När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller
telefon: 0911-933 66. 


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.