Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Endags-inloggning

Vill du titta närmare på våra livsstilsmaterial för att se hur de kan användas i ert före- byggande och hälsofrämjande arbete skriver du "endags-inloggning" i ämnesraden. 

 

Nytt på www.unglivsstil.se

Vi har nu en ny illustratör som just nu jobbar för fullt med bilderna till våra nya material. Här är ett exempel från materialet om Tonårshumör och hormoner.

 

Hur påverkas man känslomässigt av mycket skärmtid?

Det kommer Fredrik Svenaeus att prata om under konferensen Popcornhjärna den 23/9 i Stockholm. Svenaeus som är professor i filosofi kommer att förklara hur datorspel och sociala medier kan ha en sån stark dragningskraft och till och med övergå i beroende. 

Vi har ett begränsat antal platser och anmälningarna börjar redan komma in. Gör er bokning här för att försäkra er om att ni får en plats. 

 

Nedkopplingens Dag

För femte året i rad uppmärksammar vi vårt uppkopplade samhälle genom att medvetandegöra det egna skärmbruket. Nedkopplingens Dag är den 9/5 och vi erbjuder gratis material om skämbruk till skolor. Materialet finns tillgängligt från och med den 8/4.

För att få tillgång till vårt aktivitets-paket med gratismaterial behöver ni bara mejla info@unglivsstil.se och skriva vilken skola det gäller samt vilka stadier ni har på skolan. Vi öppnar materialet den 8/4 för dem som anmält sig. 

Var med och uppmärksamma Nedkopplingens Dag ni också!

Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

Facebook    Twitter    Instagram    YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.