Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V41 2019

Med rätt underhåll fungerar allt bättre

Allt fler av våra produkter innehåller både mjukvara och stöds av program för konfigurering och analys som löpande vidareutvecklas. Har du rätt mjukvara till din utrustning?

Vi uppdaterar löpande våra produktsidor med länkar till senaste tillgängliga mjukvaruversionerna. I de flesta fallen är uppdateringarna gratis. För våra routrar från Garderos kan serviceavtal tecknas, då ingår mjukvaruuppdatering löpande.

Ta som vana att kontrollera mjuvaruversionen när du gör service på din utrustning.

Exempelvis finns nu Comet Vision, programvaran för konfiguration och utvärdering av mätdata från Comets dataloggrar, i en ny version gratis för alla användare.

 


Boka tid för demo av läcksökare

I bilannonser står det ibland "måste provköras". Så är det verkligen med läcksökningsutrustningen från Sonotec! 

För att på riktigt förstå vad ni kan nå för förbättringar är en demo på plats något vi varmt rekommenderar.


Prova SenseAnywhere live!

Låna ett demo-kit gratis och testa i dina egna lokaler eller ute hos kund. SenseAnywhere är en högkvalitativ temperaturlogger för de som ställer höga krav på noggrannhet och tillförlitlighet. Enkel installation och batterikapacitet upp till 10 år.


www.cometsystem.se/

Kalibrera gaslarm

De flesta gaslarmen behöver kalibreras. Vilken typ av sensorteknik som används styr normalt kalibreringsintervallen, men även miljön sensorerna sitter i påverkar längden på serviceintervallen.

Kalibrering ska inte förväxlas med de enklare testerna som finns på bland annat brandvarnare i bostäder. När testknappen trycks in kontrolleras endast batteriet och sirénen, inte själva röksensorns funktion. För funktionstest och kalibrering krävs att en referensgas används.


http://www.acandia.se/

Det ska vara lätt att mäta rätt!

Vårt motto är att det ska vara lätt att övervaka och styra på distans. Vi har sensorer, kommunikationen och färdiga molntjänster för att underlätta fjärrövervakning.

Du installerar exempelvis lätt våra websensorer och kan surfa direkt till dem eller samla in mätdata från många enheter.

Oavsett om du vill övervaka luftkvaliteten i ett garage, mäta flöden i avloppsystem eller kunna återstarta dina digitala informationsskyltar har vi lösningar. Slå oss gärna en signal och berätta om dina behov! 


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.