Nyhetsbrev från Acandia. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev V33 2019

http://www.acandia.se/

Uppgradera fritidsboendet i hösten

Så här direkt efter semestertider smyger vi igång med lite info om de produkter som efterfrågats mest under sommaren.

 


Snabb och stabil uppkoppling

Många båtägare har hört av sig för att få hjälp med snabbare bredband i båten. Oavsett om det gäller båt eller fritidshus är ofta lösningen en bättre antenn. Läs mer om valet av antenn här.

Även routern ska vara anpassad efter behovet. En av våra storsäljare är E-Lins H685 som har hög prestanda och tillförlitlighet i kombination med ett litet format som gör den lätt att placera.

Läs mer om hur du väljer router här.


Uppkopplade väderstationer för den kräsna

Väderstationerna från Davis Instruments har hög noggranhet och tillförlitlighet. Söker du en rubust väderstation är detta något för dig. Kompletterar du dessutom med en Internet datalogger kan du läsa av värdena direkt i mobilen och presentera väderdatan online på en hemsida.


Fast telefon via GSM

Tickar ditt fasta telefonabonnemang löpande bara för att du vill behålla larmet eller värmestyrning?  Då kan detta vara lösningen för dig.


www.cometsystem.se/

Fjärrstyr värmen

Vår storsäljare. En tillförlitlig värmestyrning som gör det lätt att övervaka och styra värmen i fritidshusen. Men den kan mycket mer.


facebooklinkedin

Acandia AB
Vintervägen 2B, 13540 TYRESÖ
info@acandia.se +46-8-52224030

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.