Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Automatisk hämtning av bilder från Internet stoppas för att skydda din integritet, cookies används. Bildvisning/klick innebär samtycke till detta.

Tilkas Nyhetsbrev

Hej ##firstname##

Vi skickar det här nyhetsbrevet till dig för att vi har fått leverera till Er. Om Ni inte önskar nyhetsbrevet i framtiden så klickar Ni på länken längst ned och avregistrerar Er.

Tallriksfjädrar

Vi har en lång erfarenhet och ett stort sortiment av tallriksfjädrar på lager.

Vi kan hjälpa till vid beräkningar för att få fram rätt dimension eller kraft vid behov.

 Se mer på vår hemsida.

Blindnit och blindnitmutter

Vi erbjuder blindnit, blindnitmutter och monteringsverktyg från Rivit. Att ha samma leverantör på både blindnit och verktyg borgar för en störningsfri montering.

Se mer på vår hemsida.

Tilka når Du via telefon på 0499-16900. Dina beställningar och förfrågningar får snabbast service via order@tilka.se eller 0499-16925.


EDI eller E-faktura

Önskar Ni kommunikation via EDI eller faktura som fil eller via E-post? Kontakta oss så får Ni det.

Tilka erbjuder också en lösning med beställning via en handdator. Fördelarna är att beställningen skapas enkelt ute vid lagerplatsen. Beställningen skickas till oss via PostNord som också kan erbjuda att Ni får in Er beställning i Ert affärssystem.

Kontakta oss så berättar vi mer, 0499-16900.


Thomas ny Inköpsansvarig

Sedan innan jul är Thomas Fredriksson inköpsansvarig på Tilka. Han har en lång erfarenhet både inom inköp och försäljning till Svensk Verkstadsindustri. Han kommer att fokusera på att utveckla Tilkas inköp och även jobba med strategiska inköpsfrågor.

Thomas är ett välkommet tillskott och en förstärkning av vår organisation. Det kommer att gynna vår organisation och våra övriga intressenter.


Personalförändringar

Theresa Ottosson är tillbaka efter sin mammaledighet och jobbar vidare inom ordersupport. Det kanske är hon som svarar om Ni ringer 0499-16925 eller så når ni henne på direktnummer 0499-16901.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter