Månadsbrev med intervjuer och senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


POTENTIALBAROMETERN2019

Hur tar ni hand om potentialen i just er organisation? hjälp oss att besvara vår årliga enkät PotentialBarometern2019 HÄR >> 
Det tar max 5 minuter.


"Min roll ställer krav på ett helt annat visionärt ledarskap där det handlar om att, både för kunder och kollegor, kunna beskriva visionen om en god offentlig sektor i framkant"

 
Caroline Andersson är VD och grundare av Governo och har också varit nominerad till Årets VD i kategorin Små Företag.

Läs mer


"Jag vill vara med och utveckla och bidra till en fortsatt positiv samhällsutveckling i bolag som inte utnyttjar eller skapar beroenden hos människor"

 

Carin Andersson är VD på Svensk Adressändring AB och för AddressPoint AB. Hon har bl.a. erfarenhet från IT sektorn.

Läs mer


I april Månadsbrev intervjuar vi Jesper Rahmqvist, VD för Eric Rahmqvist AB och Linda Wells, VD och grundare av Wells Rekrytering. 


AKTUELLT

Har du en ledarroll? Hjälp oss att bidra till PotentialBarometern2019 HÄR >>. Syftet med undersökningen är att lyfta fram och skapa medvetenhet om hur potential tas om hand och om det finns strukturerade och genomtänkta sätt i verksamheter att ta tillvara på potentialen. Undersökningen tar max 5 minuter och är öppen t.o.m. 2018-03-15.

Nya affärer denna månad är inom IT, Offentlig sektor, Hälso- och Sjukvård samt Kommunikation.

EVENTS & AKTIVITETER

Under våren drar vi igång våra HR Innovation träffar där vi kommer att ta upp nya spännande ämnen. Mer information kommer inom kort.

Lyssna gärna till våra kunder som berättar om vilken affärsnytta de når genom oss. HÄR >> kan du se XL Bygg berätta mer.


Aktuella events och händelser finns alltid på vår hemsida  under INSPIRATION eller via LinkedIn och facebook.

LÄSTIPS


KONTAKTA OSS

08 - 411 26 00 

info@performancepotential.se

Följ oss på sociala medier:

facebooktwitterlinkedin

OM PERFORMANCEPOTENTIAL

Vi levererar Potential Management för den professionella världen. Via vår Preferensanalys™, matchar vi VerksamhetensDNA™ med individers ArbetsrelateratDNA™ för att skapa tydliga förutsättningar för hur en organisation och person kan bli mer framgångsrika och produktiva tillsammans. 

Vårt verktyg ökar kundnytta, prestation och produktivitet, och används i kretsloppet för Affären, Medarbetarna och Kompetenspusslet. Vi säkerställer att din organisation skapar förutsättningar för rätt aktiviteter och nyttjar sin potential till fullo.

 

 

TACK FÖR ATT DU PRENUMERERAR PÅ VÅRT MÅNADSBREV!

Om du skulle vilja avregistrera dig från vårt Månadsbrev gör du det här.

Om du av någon anledning inte vill att vi längre ska ha möjlighet att inneha de kontaktuppgifter du gett oss och därmed tar bort email, telefonnummer etc. ur våra system helt, vänligen skicka ett mail till info@performancepotential.se.