Månadsbrev med intervjuer och senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


POTENTIALBAROMETERN2019

Hur tar ni hand om potentialen i just er organisation? hjälp oss att besvara vår årliga enkät PotentialBarometern2019 HÄR >> 
Det tar max 5 minuter.


"I min nuvarande roll har jag en fantastisk möjlighet att vara med och lösa de stora utmaningarna kring hållbarhet"

 

Anders Östlund är VD på Öresundskraft. Han har även varit VD inom E.ON. Anders blev nominerad till Årets VD inom kategorin Mellanstora Företag.

Läs mer


"Det är viktigt att man som ledare har värderingar som jämställdhet, lojalitet, och ärlighet. Jag är tydlig med att dagligen förmedla dem till mina medarbetare"

 

Sermed Majid har grundat Tandcentralen och fick utmärkelsen Årets Unga VD av Motivation.se

Läs mer


I mars Månadsbrev intervjuar vi Carin Andersson, VD Svensk Adressändring och Caroline Andersson, VD och grundare av Governo.


AKTUELLT

Har du en ledarroll? Hjälp oss att bidra till undersökningen genom att genomföra Potentialbarometern2019 HÄR >>. Syftet med undersökningen är att lyfta fram och skapa medvetenhet om hur potential tas om hand och om det finns strukturerade och genomtänkta sätt i verksamheter att ta tillvara på potentialen. Undersökningen tar max 5 minuter och är öppen t.o.m. 2018-02-28

Nya affärer denna månad är inom Statligt verk, Byggbranschen, Bank och Forskning.

EVENTS & AKTIVITETER

Under våren drar vi igång våra HR Innovation träffar där vi kommer att ta upp nya spännande ämnen. Mer information kommer.

Lyssna gärna till våra kunder som berättar om vilken affärsnytta de når genom oss. HÄR >> kan du se Särnmark berätta mer.

Aktuella events och händelser finns alltid på vår hemsida  under INSPIRATION eller via LinkedIn och facebook.

LÄSTIPS


KONTAKTA OSS

08 - 411 26 00 

info@performancepotential.se

Följ oss på sociala medier:

facebooktwitterlinkedin

OM PERFORMANCEPOTENTIAL

Vi levererar Potential Management för den professionella världen. Via vår Preferensanalys™, matchar vi VerksamhetensDNA™ med individers ArbetsrelateratDNA™ för att skapa tydliga förutsättningar för hur en organisation och person kan bli mer framgångsrika och produktiva tillsammans. 

Vårt verktyg ökar kundnytta, prestation och produktivitet, och används i kretsloppet för Affären, Medarbetarna och Kompetenspusslet. Vi säkerställer att din organisation skapar förutsättningar för rätt aktiviteter och nyttjar sin potential till fullo.

 

 

TACK FÖR ATT DU PRENUMERERAR PÅ VÅRT MÅNADSBREV!

Om du skulle vilja avregistrera dig från vårt Månadsbrev gör du det här.

Om du av någon anledning inte vill att vi längre ska ha möjlighet att inneha de kontaktuppgifter du gett oss och därmed tar bort email, telefonnummer etc. ur våra system helt, vänligen skicka ett mail till info@performancepotential.se.