Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Öppet hus hos Energioptimering 3E i Karlskoga

Onsdag den 20:e mars bjuder vi in till öppet hus med visning av vårat sortiment, produktion och genomgång av våra nya produkter som trippelrör och VVS systemet från Eltas.

Det kommer finnas personal på plats både från Eltas och StarPipe för att hålla i genomgångar och svar på era frågor. Vi kommer även att ha en demo med våra flexrör och möjlighet att själv böja och känna smidigheten i jobbet när du ska lägga ner våra rör. Inbjudan och program kommer skickas ut under februari så håll ögonen öppna.


Se över ert behov snart är våren här!

Trots att vi mitt i vintern så vet vi att våren närmar sig med stormsteg, och det är hög tid att se över behovet av rör. Vi vet att det brukar bli högt tryck på ordertelefonen när värmen är på väg. Har ni redan nu koll på ert behov så hör av er så kan vi tillsammans planera in när ni vill ha leverans. Som en extra bonus så ligger våra priser kvar på samma nivå som 2018. Länk till produktkatalog


Bakom kulissen:

För att få till våra flexrör så letar vi bästa tänkbara leverantörer för de olika delarna. Bland annat så köper vi mantelrör från Tyskland, mediarör från både Finland, Italien, Israel och Sverige. Isoleringen är våran egen blandning med kem som levereras från Danmark.


Välkomna!

Har ni frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta oss, eller kanske komma på ett studiebesök. Vi visar gärna upp vår produktion och fabrik.


Thomas Carlsson

VD och försäljning

Tel. +46 586 204201

thomas.carlsson@eoab.se

Tomas Venuti

Marknad och försäljning

Tel. +46 73 840 2591

tomas.venuti@eoab.se

Lars Johansson

Order och produktion

Tel. +46 586 204 203

lars.johansson@eoab.se


homepage

ENERGIOPTIMERING 3E AB, KARLSKOGA

Växel +46 586 204200

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.