Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 1 2019


Hej på er alla!

God fortsättning på det nya året. Nu är vi tillbaka igen efter jul och nyårsledighet. Elin Söderström har påbörjat sin anställning och under gårdagen och dagen har vi alla tre träffats och haft våra två gemensamma arbetsdagar tillsammans.

Jag hoppas att ni alla haft en skön ledighet, många kanske har utnyttjat tiden till att vara just lediga men andra kanske har tagit tillfället i akt att planera kommande säsong, beställa kläder, lägga schema för läger mm. En tränare sa till mig häromdagen – Cheerleadingen kan man ju inte pausa från! Nej ibland känns det så men det är ju för det är världens bästa sport helt enkelt!

Här kommer då årets första Cheerinfo och idag finns det med information från TK om uppdateringar i TR samt en lite uppmaning från domarkåren.

Ni hittar även information om hur ni kan upprätta en Krisplan om ni inte har det i föreningen redan. En väldigt viktig sak att tänka på och med i dag finns en bra mall för det.

Datum för Tiggetävlingen har nu också godkänts och finns på hemsida.

Jag påminner igen om att ni kan skicka med saker ni vill ha med i Cheerinfo.

Nu tar vi helg och jag önskar er alla en fin helg.


Cheerhälsningar

Kia
Föreningskonsulent


Hantera en kris i föreningen

 Alla strävar vi ju efter att inte katastrofen skall inträffa men tyvärr händer det ibland saker som man inte har någon påverkan på och plötsligt står man i ett läge där man som förening måste hantera en akut kris. Det finns risker och hot och snabbt kan utvecklas till en kris.

Hur gör man då? Hur går man till väga?

Har ni idag en utarbetad plan? En gemensamma krisplanen ska ses som ett stöd för hur organisationen skall agera vid händelse av kris.

På Svensk Idrotts hemsida hittar ni en mall för detta. Mallen är ett underlag för ert kommande arbeta och det är viktigt att ni i föreningen tar er tid att gå igenom den, få alla att förstå vad deras ansvarsområde i planen innebär osv.

 Mer info finner ni här!


Information från Tävlingskommitteén

 Uppdatering TR, Tävlingsreglerna

 

Vi har nu släpp en ny version av TR med några små uppdateringar. Uppdateringarna gäller reglerna kring Pom Prep samt rankningssystemet.

Ni hittar dom på vår hemsida - här

 

Påminnelse och uppmaning!

Domarkåren vill även skicka med en lite påminnelse och uppmaning till er alla inför kommande tävlingssäsong.

- "Tänkt på att alltid öva på era ramsor! Ramsan är en viktig del av programmet som också kan mycket poäng och den får inte glömmas bort. För att få ett bra resultat på den krävs träning.

Vi i domarkåren kommer denna säsong att ha focus på just ramsorna."

 


Utbildningar

I veckan släppte UK fler utbildningstillfällen för Ledarskapsutbildningen och tränarutbildningen i Stockholm den 23-24 februari.

De har även en Active Cheer i Jönköping den 2 mars.

För mer information samt för att anmäla gå in på vår hemsida under Utbildningar- här

 


Tyckartävling

  

Tiggetävlingen som är en tyckartävling kommer i år att hållas i Malmö den 11 maj i Baltisak Hallen.

Arrangerandeförening Malmö Allstar Cheer


Diplom från utbildningar

Nu skall jag enligt mina noteringar har skickat ut alla Diplom för de utbildningar som varit under hösten. Har ni motförmodan inte fått ett Diplom som ni väntar på, om det kanske glömts på plats eller var felstavat och ni skulle fått ett nytt, hör gärna av er till mig på mejl så löser vi självklart det!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.