Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ta ett skutt in i våren!

YIN YOGA med guidad meditation.

                      På onsdag 07/04 börjar yinyoga på Shendao igen!

 

Fokus blir att få förnyad energi, hitta intentioner för de kommande sex månaderna, göra dig av med det som inte tjänar dig längre och känna mer glädje.
Och förstås få en stunds vila!Upplägg denna gång är ungefär som tidigare dvs guidad meditation kring ett tema, yin yoga och kort sittande Mettameditation.

Sex onsdagar framåt ses vi.Välkommen onsdagar kl 19-20.15 på Shendao, Vretgränd i Uppsala.Det går fint att vara med på Zoom.
Du vill kanske få passet som inspelning istället eller också?
Det går fint.I lokalen är vi max 8 personer så boka din plats så snart du vet att du vill vara med!Bekräfta din medverkan i lokalen eller på Zoom med 150 kr betalning till
tel 073 069 53 55.

 Lärare: Madeleine Gauffin, leg psykolog leg psykoterapeut mm.

 

Nu är det dags att börja behandla pollenallergi!

Våren är här och det bästa är att förebygga och förbereda kroppen för att minska känsligheten för pollen. Akupunktur i kombination med kostomläggning är ett beprövat recept som inte bara symtomlindrar utan även stärker kroppens motståndskraft. Välkommen att boka tid!  shendao.se


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.