Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Energioptimering 3E AB, Er tillverkare av flexibla isolerade rör; enkel, dubbel och trippel.


Trippelrör, ett nytt sätt att tänka.

Våga tänka annorlunda, nu och investera för framtida behov.

Ett flexiblare och effektivare sätt att leverera rätt mängd värme hela tiden. Våra nya trippelrör gör att man alltid maximerar leveransen mot önskat uttag. Principen är enkel, liten mängd via ett smalt rör när behovet är litet och sen när behovet ökar så släpper man på via det grövre röret också. Vinn vinn för både kunder och värmeverk. Se mer på vår hemsida!


Bakom kulisserna.

Bandar för enkelhet och flexibilitet.

När vi rullar upp våra färdiga rör så gör vi det med tanke på er som ska jobba med läggning och hantering. Att hantera 100 meter kulvertrör som sprätter ut vore ju ingen hitt. Så därför bandar vi hela tiden mindre avsnitt när vi rullar. Detta underlättar vid läggning. När rören ska ner i marken så kan man sprätta bort band allt eftersom. Lägga ner så mycket rör man behöver just för tillfället och sen enkelt lägga bort återstående av rullen tills resten ska användas.


Vi på Energioptimering önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År! 

Mellan jul och nyår har vi ledigt men

håll ögonen öppna för i vår planerar vi ett öppet hus hos oss!

 


Välkomna!

Har ni frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta oss, eller kanske komma på ett studiebesök. Vi visar gärna upp vår produktion och fabrik.


Thomas Carlsson

VD och försäljning

Tel. +46 586 204201

thomas.carlsson@eoab.se

Lars Johansson

Order produktion

Tel. +46 586 204203

lars.johansson@eoab.se


homepage

ENERGIOPTIMERING 3E AB, KARLSKOGA

Växel +46 586 204200

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.