Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Energioptimering stärker sin organisation och breddar sortimentet

Nytt samarbete

Energioptimering och VA-rör företaget ELTAS inleder ett samarbete där vi kommer tillverka deras VA system: ELTAS eco2 samt ELTAS heat läs mer på eltas.se.

Vi kommer även att dela på säljorganisation och samarbeta ute på fältet. Det innebär att vi nu tillsammans kan erbjuda både flexibla kulvertrör samt komplett LTA system.


Fjärrvärme 2.0

Efter några år där det känns som både marknaden och utvecklingen stått lite still så verkar det nu hända saker inom fjärrvärmevärlden ute i landet. Det är dels både nya projekt och förtätningar men också utbyte av gamla rör och serviser. Många av de rören som lades ner till att börja med behöver nu bytas och då pratar man om mer isolering och lägre temperaturer allt för att minska värmeförlusterna och få en bättre totalekonomi.

Det här öppnar kanske för ett genomslag för alupex som medierör även i Sverige.  Jämför vi Sverige med Danmark så är det en väldig skillnad i vilken typ av rör och dimensioner som används. I Danmark så går man mot större mantel rör med mer isolering och man använder också alupex medierör i mycket större utsträckning än Sverige.

Energioptimering tillverkar i dag flexibla kulvertrör med pex, alupex och koppar som medierör i en mängd olika dimensioner.


Flexibilitet: inte bara rören utan det gäller även produktion och produkter.

Flex för oss innebär inte bara att vi tillverkar flexrör för fjärrvärme utan vi pratar även flexibilitet när det gäller produkter och snabba omställningar i produktion. Vi har alltid ett lager av olika mantlar och medierör, det i kombination med att vi ställer om produktionen på 30 minuter gör att vi kan erbjuda er snabba leveranser i små enheter oavsett om ni vill ha enkel eller dubbelrör.


Välkomna!

Har ni frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta oss, eller kanske komma på ett studiebesök. Vi visar gärna upp vår produktion och fabrik.


Thomas Carlsson

VD och försäljning

Tel. +46 586 204201

thomas.carlsson@eoab.se

Tomas Venuti

Marknad och försäljning

Tel. +46 73 840 2591

tomas.venuti@eoab.se

Lars Johansson

Order och produktion

Tel. +46 586 204 203

lars.johansson@eoab.se


homepage

ENERGIOPTIMERING 3E AB, KARLSKOGA

Växel +46 586 204200

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.