Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Marianne Wilöf

"Verklig insikt kan inte prackas på någon, den måste komma inifrån"

Marianne Wilöf är mindfulness-instruktör och utbildar både grupper och individer. Forskning visar att 8 veckors träning i mindfulness, eller medveten närvaro, har goda effekter både vid stressrelaterade besvär och för att förebygga återfall vid återkommande depressioner.


Mindfulness i fickformat

Tanken är att du gör ditt program veckans alla dagar. När du gått igenom kursen kommer du att ha ett antal övningar att välja bland för att bli, och förbli mindful. 
Mindfulness handlar till största delen om att komma i kontakt med sig själv på en djupare nivå, både till kropp och själ, det vill säga öka din medvetenhet. Här är andningen det viktigaste hjälpmedlet. Andningen hjälper dig att bli fokuserad på här och nu. Ofta snurrar våra tankar kring det som var eller det som komma skall i framtiden. Men det enda vi verkligen kan påverka är det som sker i nuet. Det går också åt mycket energi när tankarna far fram och tillbaka, vilket tröttar ut dig. Hjärnan får så att säga jobba på högtryck. Med fokus och koncentration räcker energin mycket längre.

Boken kostar 99 kr inkl frakt.

Bindande anmälan med namn, adress och skickas till j.sjocrona@inner.se

 


Följ oss på facebook, instagram och linkedin!

Face book

Instagram

LinkedinPå Inner gillar vi Infra...

Scandic Infra City och InfraGeoTech är två av Inners pågående projekt där respektive ledning är väl förankrade i Inners 4M.

Modern
Modig
Mogen
Moral

Med dessa ledord förbättras den organisatoriska och sociala arbetsmiljön påtagligt. Det blir helt enkelt roligare på jobbet!

Inner Life - Gör skillnad för vanligt folk

Inners statistik visar att en hälsostrategisk insats med fokus på; mental balans, kost och motion leder till att tre av fyra individer når sina personliga mål via en förändrad livsstil. Som en effekt av detta blir organisationen mer kostnads- och resultateffektiv och förbättrar därmed sin lönsamhet.

Inner Sweden AB | Finlandsgatan 56, 164 74 Kista | 0727 39 05 05 | 556498-8276

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.