Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 5/2018

Advokatbyrån Carolina Nilsson ny hyresgäst

Carolina Nilsson har tidigare jobbat på advokatbyråer i både Stockholm och Piteå. Nu står hon på egna ben med egen byrå och kontor i Stadsvapnet.


På besök hos Piteå Elmotorservice

I Kombihuset på Hedens industriområde i Öjebyn finns Piteå Elmotorservice AB, ett riktigt familjeföretag som är inne på både andra och tredje generationen.


Ny medarbetare hos PNF

Vi säger varmt välkommen till Marcus Edlund som sedan den 1 oktober jobbar som drift- och underhållsansvarig hos oss. 


PNF deltar vid P.S. Saknar dig på Skansen

Piteås och Skellefteås näringsliv inbjuder utflyttade till en stor hemvändarträff i samband med den årliga julmarknaden på Skansen den 24 november, mellan kl. 10-16.
Piteå Näringsfastigheter kommer att finnas på plats, tillsammans med flera andra företag. Kom gärna förbi om du är i huvudstaden, eller tipsa någon som borde komma och träffa oss. 


Kårhuset har blivit Studicum

Det sjuder åter av aktivitetet i det som tidigare var kårhus på universitetsområdet. Huset, som nu går under namnet Studicum, är hemvist för två relativt nya yrkesutbildningar.  

LOKALnyheter

FURUNÄSET

I huset Visionären på Furunäset har vi en ledig kontorslokal på 18,5 m².
I kontorshotellet finns ett gemensamt fikarum, ett bokningsbart konferensrum samt relaxavdelning. På området finns även restaurang, gym och fina promenadstigar i naturskön miljö.

PITEÅ SCIENCE PARK

Luftig kontorslokal på hela 93 m² i Acusticum vid Piteå Science Park.
Eget konferensrum och plats för upp till 10 personer i öppet kontorslandskap. Lokalen har en modern touch med mjuk matta och fönster med generöst ljusinsläpp. Fikarum delas med övriga hyresgäster.

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, ring oss för mer information. 
Johannes: 0911-933 91
Jenny: 0911-933 99.

Våra lediga lokaler hittar du HÄR.  


FELANMÄLAN

När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller
telefon: 0911-933 66. 


TIPS & RÅD NÄR DU HYR LOKAL

Vi vill gärna dela med oss av tips som kan förenkla och vara bra att tänka på för dig som hyresgäst. 

Brandskydd

Som hyresgäst ansvarar du för att se till att lokalen uppfyller myndigheternas krav för den verksamhet som ska bedrivas i den. Ansvaret för brandskydd kan fördelas i hyresavtalet men ligger oftast på hyresgästen.

Myndighetskraven inom brandskyddsområdet är ganska omfattande och därför är det bra att sätta sig in i vad dessa innebär i praktiken, för att undvika att bli ersättningsskyldig om något händer.

Källa: Magasinet LokalguidenPNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.