Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev September 2018

Gördel – a la Roger i Dödligt vapen eller?

Naturligtvis inte något man måste ha men används numera av många av en himla massa olika orsaker. Som stöd givetvis, för en bättre hållning, eller om man har ett arbete som gör att man står mycket eller rör sig på ett sätt då man kan behöva hjälp mm.

För synd skull så att säga dvs att hålla in magen eller annat som tar sig ut, i andra former än man vill.

Av värmeskäl eller trygghet eller ja vad du vill. Det finns enormt många olika modeller att välja på och du kommer definitivt att kunna hitta en eller flera som passar till dig och för just din orsak.

Börja med någon gördel som är enklare och kanske tunnare än du i slutänden behöver för att vänja dig vid den och prova dig fram. Den du slutligen behöver är förmodligen med någon form av elasticitet och ”tryck” för att dra ihop magpartiet. Detta för att en del kan reagera på ihoptryckningskänslan med obehag först.

För en del andra är det precis det som känns gött att få ett rejält stöd som känns tryggt och stabiliserande.

Om man har det för syns skull är trycket kanske inte så stort utan men som han Roger har det i Dödligt vapen ni vet.

En gördel gör också att många kläder sitter snyggare då tyget/materialet faller på ett finare sätt och inte då stramar här och där.

Självklart får vi alla se ut precis som vi vill men detta är ett bra hjälpmedel för dem som vill precis som att på morgonen ta på sig mascara t ex. Att det finns gördlar för hälsans skull gör ju också att de för syns skull accepteras och tvärtom.

Prova dig fram med många olika modeller då detta är mycket individuellt. Detta gäller även för män även ni tyvärr har färre modeller att välja på!Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig!

Beställ information

Beställ boken

Beställ föreläsningen Kroppsspråk

Beställ workshopen/föreläsningen Bygg din Självkänsla

Beställ föreläsningen Image Färg & Stil

 

 

 

En gåta:

Vad heter Sveriges bästa städtant?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Kontanter förstås!

Stylingtips:

Tänk så fort tiden går – nu är det dags att ge sig ut i butikerna och shoppa in lite höstkläder. Inte för att det temperaturmässigt behövs ännu men många gånger måste man vara ute i god tid för att få det man vill ha. Det är ju faktiskt himla kul också när en ny säsong är på gång och man vill ju gärna ha ALLT nytt som finns i butikerna.

Det som är samma varje höst är att färgerna på kläderna blir mörkare nu. Mörkare för att vi får en mörkare årstid och det då är naturligt att det blir så även på kläderna. Innebär ju inte dock att man inte får ha ljusa, pigga, glada, starka färger utan gärna så.

Det finna alltid vissa färger som sticker ut och är ”större” än andra per säsong även om både du och jag kommer att ha av våra favvofärger också. Om de nya modefärgerna passar dig enligt din färgskala (färganalys) så passa på att fixa många nu. Ibland är vissa färger helt ute och omöjliga att hitta.

Denna höst är det egentligen alla färger som gäller bara de är starka. Kul! Orange syns mycket och även blått och då mer klarblått än marinblått även om det alltid är en bra, användbar och aktuell färg.

Denna höst kan vi ta med oss sommarens alla blomkläder och använda även på hösten. Du kommer att hitta massor av nya höstkläder också där det finns en mängd blommor, som är ett stort mönster i år. Även andra mönster är aktuella så som rutigt i lite olika varianter. Ett annat stort tema på mönster i höst är allt med djurmönster. Allra vanligast alla läckra plagg med leopardmönster.

Skinn är annars grymt stor i höst. Kanske lite oväntat med tanke på alla diskussioner om päls och skinn men alldeles oavsett det är alla skinnplagg heta i höst. Den klassiska skinnjackan är ju perfekt att ha både som uteplagg men också som din kavaj. Vilken stil du sedan vill ha beror på om du har din skinnjacka över en knytblus eller en vit t-shirt.

70-tal är det som gäller på stilen på kläder och detta kan helt fräckt kombineras med ”dagens” kläder. Helt retro eller i en fräck blandning alltså. 

Lycka till!

Kläderna kommer från

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.