Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 18 2018


Hej på er alla!

Ja nu är det varm, tror alla fått ta del av värmen i vårt avlånga land vilket ju är fantastiskt.

Skolorna slutar denna eller nästa vecka och tryouts och tränare tillsättningar är i full fart.

Just nu får jag en del mejl och telefon samtal som berör just tryout biten. Många känner osäkerhet i hur processen gått till och vad det faktiskt är man titta på.

Mitt tips till er alla, försökt vara så öppna och tydliga som möjligt med hur ni har resonerat i era tryout processer. Det brukar minimera missförstånden en hel del.

Det är fantastisk roligt att få presentera för er alla att Marni Lambeck kommer fortsätta som landslagstränare för Team Sweden Coed även nästa år. Vi önskar henne stort lycka till!

Vil du vara en del av Team Sweden Coed nästa år? Se info nedan.

UK informerar även om datum släpp för anmälan till höstens utbildningar.

Ni hittar även information om coache konferens i Berlin nu i sommar. Varför inte ta tillfället i akt och skicka några av era tränare? Anmäler ni innan den 24 juni blir det billigare.

Jag önskar er alla en go helg i värmen men många bad, soltimmar och skoj. Glöm inte smörja in er!

Tjipp och hej
Kia

 

 


Får vi presentera.....

Marni Lambeck – Huvudtränare Team Sweden Coed 2019


Det är väldigt roligt att få presentera för er alla att Marni nu utsetts till tränare för Team Sweden Coed även nästa år.

 Vi är verkligen glada över att Marni nu accepterat uppdraget som huvudtränare ännu ett år och ser fram emot att få se fler fina resultatet av Marnis entusiasm och motivation att få leda det Mixade landslaget.

Marni är grundare av föreningen USC i Uppsala. När de startade började de med 10 aktiva 2005. Marni har sedan varit med och utvecklad föreningen.

Marni är född och uppvuxen i USA där hon under sina yngre år var gymnast med artistisk inriktning.

Bland hennes meriter finns bla en brons medalj från Junior Olympics. 

Hon fortsatte sen sin karriär som tränare för manlig gymnastik och domare. Under sina collage år som cheerleader fick Marni många års erfarenhet som hon nu tar med sig in till SCFs landslags satsning.VARSITY COACHES CONFERENCE

Varsity håller sin årliga coach konferens och nu är registreringen öppen! Ta tillfället i akt och skicka era tränare på vidareutbildning, inspiration och utbyte med andra tränare från hela världen.

Datum:: August 24-26th 
 Plats: the FEZ in Berlin Germany

Pris 250/225 EUR

Det billigare rabatterade priset är om ni anmäler er före den 24 juni
Sista anmälan till fullpris är sen 29 juli.

För mer information:
https://booking.varsity-europe.org/…

För anmälan
https://booking.varsity-europe.org/?mitgliedsantrag


Utbildningarna HT 2018

Vi har börjat lägga ut information och datum för våra olika utbildningar i höst. UK har i år kunnat lägga ut fler utbildningar tack vara att man lyckats få in fler duktiga utbildare.

Alla utbildningar öppnar för anmälan den 23 juli kl 12.00

 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.