Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

En fototävling för alla! Tema: Styrka

Du som drömt om att ställa ut dina foton på ett galleri: ta chansen att vara en del av Länsmansgårdens fotoutställning 12 - 27 januari 2019!

Årets tema är STYRKA, uppdelat i tre kategorier:
* Människor * Natur * Ting *

Tisdag 30 oktober är sista dagen för att maila dina bilder till 100bilder@jennythornberg.se

Bildfilerna - i färg eller svartvitt - ska skickas som JPEG (jpg) i en upplösning av 300 dpi. Varje fil ska innehålla titel och fotografens namn. Obs, max tre bilder per fotograf! Det första urvalet görs av fotograf Jenny Thörnberg och Agneta Johansson från lokaltidningen Kanalen. Foton med lokal anknytning prioriteras.

Så här går det till: 
Maila dina bilder till 100bilder@tennythornberg.se
Bildfilerna ska vara beskurna 30 X 40 cm och i en upplösning av 300 dpi för att klara en bra fotoutskrift. Varje fil ska innehålla titel och fotografens namn. Bilderna ska ej vara fotomontage. Efter den 1 januari meddelas vilka bilder och fotografer som blivit utvalda till fotoutställningen.

Deltagaravgift 
Blir man utvald kommer bilden att printas ut i 30 X 40 cm och monteras på en kapaskiva för att sedan hängas upp i utställningshallen. Kostnaden för utvald bild är 250 kr/st, det vill säga printkostnaden för bilden. Sedan kan du välja att behålla bilden eller att sälja den till valfritt pris under tiden utställningen pågår.

Två vinnare utses

En bild väljs av en jury och en väljs av utställningsbesökarna. I smband med vernissagen kommer juryns vinnare att utses. 
Besökarna röster under utställningstiden, och vid slutet utses publikens vinnare.

De bästa bilderna publiceras i lokaltidningen!
De bilder som får flest röster av juryn och av besökarna kommer att publiceras i lokaltidningen Kanalen samt belönas med presentkort på fotoutskrifter.


Arrangeras av


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem i Österåkers Konstförening eller har anmält intresse för våra nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.