Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Skärmar, stress och återhämtning

Vi planerar nu ännu en konferens om detta aktuella ämne. Denna gång blir det i samarbete med Teamkoncept. Mer info om konferensen den 8/10 i Stockholm kommer inom kort. 


Hjärna & beteende

I höst startar vår distansutbildning Hjärna och beteende. Läs mer och boka plats redan nu. 


Sömnskola

Sömnskolan finns nu som distanskurs. Lär dig mer om livsstilens betydelse för hur man mår och hur det går i skolan samt få verktyg för att själv hålla sömnskola

 

Nedkopplingens Dag 9/5

Den här dagen ger möjlighet att fundera över sina skärmvanor under digital vila. Uppumuntra eller utmana elever, kollegor och familj att låta mobilerna få lite välbehövlig semester. 

Vill ni ha tillgång till Ung Livsstils gratismaterial om skärmar är det bara att skriva "Nedkoppling" så får ni inloggningsuppgifter på mejen. 

Läs mer om Nedkopplingens Dag.

Hjärnskolan på distans

I höst startar vår distanskurs Hjärnskolan. Här får man lära sig om de strukturer och processer i hjärnan som är inblandade i inlärning, fokus, minne, vakenhet mm. Här får man också lära sig om hur livsstilen påverkar hjärnan och därmed elevernas förmåga att ta till sig undervisningen i skolan. Med grundläggande kunskap om hjärnan, och anpassningar i undervisningen därefter, ökar chansen till måluppfyllelse. 

Brytövningar

Teamkoncept har lanserat en app med 30 brytövningar för klassrummet. Appen är gratis och kan laddas ner från app-store.  

Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

Facebook    Twitter    Instagram    YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.