Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


INNER HAR ÖVER 25 ÅRS BRANCHERFARENHET

Inners förändringsfokuserade projekt bygger på vetenskaplig forskning och gedigen empirisk erfarenhet. I vår databas har vi referenser för de sju centrala områdena som är grunden i våra livsstilskoncept, nämligen:
ENERGI, SÖMN, VÄRK, STRESS,
VIKT, HUMÖR OCH FYSISK FORM.

Vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste forskningen.

Stöd arbetstagarens önskan om en livsstilsväxling
Studier visar att majoriteten av oss tycker att vi borde prioritera vår tid bättre, äta hälsosammare och röra på oss mer. Men på grund av tidsbrist i vardagen prioriterar vi sällan åtgärder bakom de goda avsikterna.


Figuren nedan är baserad på 1 650 anställda som har deltagit i Inner Life-processen under perioden 2010 – 2016.

Röd stapel:  Ca. 10% är redan sjuka, överviktiga eller på väg tillbaka till arbetsplatsen efter sjukdom.

Gul stapel:  83% är i någon form av obalans; sover dåligt, bristande energi, smärta, stress osv. För de flesta i denna grupp är motivationen för en positiv förändring hög – de behöver bara lite hjälp för att komma igång.

57% har en livsstil som leder dem till den röda kategorin över tid, medan 26% har en livsstil som leder dem till den gröna kategorin.
Grön stapel:  7% är friska, aktiva och mycket medvetna om rutiner och prioriteringar i livet. Men var observant – du kan säkert sänka hastigheten och vara glad att vara där du är. Ibland kan "bra nog" vara bra!
 
De hälsoeffekter som uppstår när man arbetar med mental balans, kost och motion ...
- ger bättre sömn
- minskar stressnivåer
- stärker immunförsvaret och ökar näringsabsorptionen
- ger mer vinst och energi
- stärker musklerna och ökar förbränningen
- minskar risken för depression och ökar produktionen av "må-bra-hormoner"
- håller borta övervikten
... och många fler hälsoeffekter än så.


Stöd medarbetares vilja till livsstilsförändring

Studier* visar att de flesta av oss svenskar tycker att vi skulle kunna må bättre genom att prioritera vår tid bättre, äta hälsosammare och röra på oss mer.

*Inners referensdatabas samt andra publika källor.

 


Följ oss på facebook, instagram och linkedin!

Face book

Instagram

Linkedin

 Varför välja Inner...

 "Hotellet har i flera år haft utmaningar med sjukfrånvaro och kvalité på en avdelning och efter att ha provat många andra metoder kom jag i kontakt med Inner.

Inner har på ett skickligt sätt fått medarbetaren att se sitt eget ansvar i sin arbetsglädje och välmående.

Flera av deltagarna har kommit till insikt och valt att förändra sitt liv, allt från träning, sluta röka, söka nya utmaningar och det är ett fantastiskt resultat.

Arbetet är inte på något sätt klart där men den investering vi har gjort på avdelningen ser vi kommer påverka vår personal- och gästnöjdhet."

AnnSofie Lanner Hotelldirektör Scandic Järva Krog

 

Inners statistik visar att en hälsostrategisk insats med fokus på; mental balans, kost och motion leder till att tre av fyra individer når sina personliga mål via en förändrad livsstil. Som en effekt av detta blir organisationen mer kostnads- och resultateffektiv och förbättrar därmed sin lönsamhet.

Inner Sweden AB | Finlandsgatan 56, 164 74 Kista | 0727 39 05 05 | 556498-8276

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.