Telegramblad med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV KURSOMGÅNG 2 2018

Bonjour!

Vintern springer iväg och det är redan dags för vårterminens andra kursomgång. Som vanligt erbjuder denna period ett gediget utbud av både kurser, klubbar och evenemang. Vi är glada att presentera en ny medarbetare i administrationen, Markus Rosendal, som kommer vara ansvarig för klubbverksamheten. Mycket kul. Nytt är också att detta nyhetsbrev kommer att publiceras i samband med kursomgångsstart istället för månadsvis. Förhoppningsvis kommer det att vara lite kortare och innehålla mestadels nyheter och inte den allmänna informationen som finns att hitta på vår hemsida.

Ta därför gärna en titt på vår hemsida för fullständig information om vårt program och lika vår facebooksida för att ta del av våra event där.

Tack och varmt välkommen till Chicago! 


NY KURSOMGÅNG, KURSSTART 11-17 MARS

Vårens andra kursomgång startar den 11:e - 17:e mars och omfattar 8 kurstillfällen. Programmet ser ut som vanligt, inte mindre än 24 olika kurser i veckan.

Läs allt om tider och priser här>>


Kursstart omgång 3: 6/5 - 12/5


AVANCERAD LINDY HOP

Den avancerade kursen har visat sig vara en succée. Vi har landat där vi hoppades, en kurs på just avancerad nivå.

För att bibehålla nivån samt balansen förare och följare måste man genomgå en audition innan man kan anmäla sig. Auditiontillfällena kommer att arrangeras enligt följande: kursomgång 2: torsdagen den 8/3 klockan 21.15 – 22.00.

Man behöver inte anmäla sig till audition utan det är bara att dyka upp, men audition är avsedd för de som har tänkt att försöka gå kursen i den anslutande kursomgången. Planen är att hålla ribban på en hög nivå samt att vi i viss mån måste balansera förare och följare.


CHICAGO LINDY HOPPERS

På söndagar klockan 20.00-21.15 med efterföljande egenträning har ni som danspar möjlighet att ta en paranpassad kurs. Kursen som heter Chicago Lindy Hoppers öppnar upp för intensiv och fokuserad träning med fast partner och också för möjliga uppträdanden om man är intresserad av det. Nivån är medel och uppåt och det är givetvis paranmälan som gäller.

Anmäl dig här>>


TISDAGSTEMA

Swingdansrelaterade workshops på blandade nivåer som sträcker sig över tre veckor. Tid tisdagar 21.15-22.30, pris 450:/300:-.

Aktuellt program>>


FAMILJEKURS

Vi måste tyvärr meddela att familjekursen stryks ur vårt kursprogram. På grund av lågt deltagande får vi härmed kasta in handduken. Vi vill dock poängtera att våra ordinarie kurser inte har någon åldersgräns så ungdomar är självklart mer än varmt välkomna att deltaga. 


PÅSK PÅ CHICAGO 30/3 - 1/4

Vi var lite trötta på det gamla formatet runt Påsklägret och har därför bestämt oss för att hitta på något nytt. Vi kommer att erbjuda ett gediget kvällsprogram, inte mindre än tre optimala danskvällar samt en liten men exklusiv workshop med ett fåtal temaklasser på långfredagen och påskaftonen. Vi har valt att kalla detta för PÅSK PÅ CHICAGO. Banden som spelar under påsken är Lönnkrogenbandet och Hasse Ling & His Syncopators of Swing och instruktörerna är Christina Loukaki och Emil Håkansson samt Alexandra Alhimovich och Lennart Westerlund. (Vårt ordinarie kursprogram rullar på som vanligt även över påsken.) Läs detaljerat schema på vår hemsida>>


CHICAGO SWING SATURDAYS

Lördagsprogrammet för nästa kursomgång ser ut som följer.

11/3 ELEVDANS
17/3 CHICAGO LIVE
24/3 HOUSE RENT PARTY
31/3 PÅSK PÅ CHICAGO

7/4 ELEVDANS
14/4 HOME OF HARLEM HOT SHOTS
21/4 IMPERIAL CLUB
28/4 DUKE McVOUTYS
5/5 ELEVDANS

Följ oss på Facebook>> för att längs vägen få mer ingående information om våra lördagsklubbar.


ELEVFEST 10/3

10/3 blir lite speciell, det är elevdans tillika elevfest. 19.00 är det filmföredrag med Lennart Westerlund, mellan 20.00 och 21.00 blir det mingel och dansen drar igång vid 21.00 med DJ Bboy Pat.

facebookevent>>


CHICAGO SWING WEDNESDAYS

Socialdansen på onsdagar (20.00 - 23.00) med tillhörande prova-på-kurs (18.45 - 20.00) fortsätter som vanligt varje onsdag. De flesta av dessa onsdagskvällar kommer vi att presentera olika jazzband men ibland blir det våra vassa swingjockeys som står för musiken.

10/1 Live! Hornsgatan Ramblers

Programmet uppdateras med kort varsel, titta på vårt kalendarium>>


MOGENDANS OCH JAZZ PÅ MÅNDAGAR

På måndagskvällar dansas det foxtrot och bugg till levande musik med jazzbetoning, 20.00 - 23.00. Programmet finner du på vår hemsida>>


Du får detta telegramblad eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.