Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 2/2018

Med anledning av GDPR

Du får detta utskick för att du är samarbetspartner, hyresgäst hos oss eller för att du har valt att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Vi kommer endast att behandla dina personuppgifter i enlighet med de syften som de samlats in för och under den tid som våra tjänster fortlöper. 
Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som förekommer om dig i vår verksamhet. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande kan du höra av dig till oss via e-post för att få en korrigering utförd. 

All behandling sker i enlighet med bestämmelserna i dataskyddslagstiftnngen. Mer information finns på vår hemsida.


Bilder från In The Colds utbyggda lokaler

In The Cold behövde större ytor. Lösningen blev att bygga en helt ny möteslokal våningen under det befintliga kontoret i Stadsvapnet.


Aktuell upphandling

Piteå Näringsfastigheter bygger en ny industrihall med kontor på Haraholmen. Upphandlingen hittar du HÄR.


På besök hos KolerElvis

Vi har kikat in hos KolerElvis Kök & Catering, en populär lunchrestaurang i hjärtat av Öhns industriområde. S.T.a.R. utvecklar testlabb

S.T.a.R i Beregsviken utvecklas steg för steg till en komplett friskvårdsanläggning. Stefan Thomson har bland annat investerat i ett testlabb som bland annat ska ge stöd för elitidrottare.

LOKALnyheter

PITEÅ SCIENCE PARK

Vi har hyreslediga kontorslokaler i Acusticum, Piteå Science Park, både enskilda kontor från 12 m² och större kontorsytor på upp till ca 100 m².

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, kontakta 

Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.
 

Våra lediga lokaler hittar du HÄR.  


FELANMÄLAN

När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller
telefon: 0911-933 66. 


TIPS & RÅD NÄR DU HYR LOKAL

Vi vill gärna dela med oss med tips som kan förenkla och vara bra att tänka på som hyresgäst. 

OM KONTRAKTET

För att underlätta för hyresgästen och hyresvärden att upprätta ett avtal som reglerar det viktigaste använder de flesta ett standardavtal som upprättas och uppdateras av Fastighetsägarna Sverige. Hyresgästen är även skyddad genom hyreslagen – vissa delar går inte att avtala bort och gäller oavsett vad som står i kontraktet. 

Utöver standardavtalet använder många hyresvärdar ett tillägg i form av särskilda bestämmelser, för att tydliggöra vad som gäller inom ett eller flera specifika områden. Det kan göra att vissa avtal blir ganska omfattande. Ett kort och enkelt avtal är inte nödvändigtvis bättre än ett mer omfattande. Läs igenom avtalet som en checklista och tevka inte att fråga hyresvärden om något är otydligt.  PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.