Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV NR 2 2018

Orienteringssäsongen kommer allt närmare!

Orienteringsåret i Västergötland bjuder på ett par riktigt fina nyheter. Läs om VÄSTGÖTATOPPEN som är den nya serien som ska ersätta Team Sportia League och kolla in den nya verksamheten för 13-14 åringar, AKTIV13.14.

Även inbjudan till årets USM-trupp och programmet för VOJS finner du via länkarna nedan.

Dessutom en purfärsk inbjudan till årets O-CAMP och en lika färsk översikt av vårens alla Västgötatävlingar.

Notera att det är dags för Arrangemangsträffar. Dessa är obligatoriska för alla tävlingsarrangörer. Borås 26/2 och Vara 28/2, anmälan senast 21/2.

Passar också på att påminna om Kallelse till årsmötet 2018, 7/3 i Vara. Anmälan ombud senast 19/2.

Med vänliga hälsningar
Magnus Sundmark
magnus.vof@westgotasport.se
0725-447736


Inbjudan till O-Camp 2018

O-Camp bygger en ny hemsida, den är inte helt klar men nu är i alla fall inbjudan till årets härliga läger klar och du finner den via läs mer-länken nedan! 

Läs mer


Alla vårens tävlingar

Redan mitt i februari och bara en månad kvar tills orienteringssäsongen drar igång. Nedan finner du översikten för alla tävlingar i Västergötland i vår och det är en hel del.

Läs mer


Inför säsongen 2018 har ett digert arbete pågått för att ta fram förutsättningarna för Team Sportia Leagues ersättare gällande ungdoms och juniorserie i Västergötland och nu lanseras VÄSTGÖTATOPPEN som just detta. En del nyheter blir det medan grundtankarna kring konceptet för en ungdomsserie finns kvar.

Läs mer


Inbjudan till årets aktivverksamheter

STOR NYHET!

Aktiv 13.14 är VOFs nya verksamhet och ALLA, med rätta åldern inne, är varmt välkomna att delta, enstaka gånger eller på allt som erbjuds!

Läs mer

Magiskt orienteringsår!

Anmäl dig till Västergötlands USM-trupp och upplev ett magiskt orienteringsår!  ALLA födda 02/03 är välkomna att delta på allt som erbjuds!

Läs mer

Planen för VOJS året 2018

Västergötlands OFs VOJS körs vidare och ALLA med åldern inne är välkomna att delta, enstaka gånger eller på allt som erbjuds!

Läs mer


Skärmfullt Recycled

Det här är för de föreningar och ledare som vill ha stöd i att ta omtag/nytag kring ungdomsverksamheten och rekrytera och behålla. Kolla in vad Skärmfullt Recycled har att erbjuda er!

Läs mer


Lyckad utbildningshelg i snöigt Vara, 3-4/2

Natten till lördagen började det snöa ymnigt runt om i Västergötland med omnejd. Men decimeter med nysnö var inget som avskräckte när det vara dags att bege sig till Vara på lördagsmorgonen. Är det utbildningshelg så är det! På ett eller annat sätt tog sig totalt under helgen över 150 vetgiriga orienterare till Vara folkhögskola.

Läs mer utbildningshelgen på Ungoteket.se


Direktlänkar till tre fantastiska möjligheter för både förening och utövare!

Direktlänkar

Tävlingar

Mars/april

Sammankomster

Träningsdag 18/3 - 18

Träningsdag för alla aktivgrupper!

Den 18 mars startar VOF upp aktivåret med en träningsdag för AKTIV 13.14, VOJS och alla de 15-16 åringar som finns däremellan.

Läs mer


Arrangemangsträffar

Samtliga arrangörer för 2018 års orienteringsarrangemang i Västergötland kallas nu till arrangemangsträffar. Samma innehåll ges vid två tillfällen och arrangören väljer när det passar bäst för egen del. Borås 26 feb eller Vara 28 feb. Välkomna!

Läs mer


Kallelse årsmötet 2018

Västergötlands Orienteringsförbunds årsmöte kommer att äga rum onsdagen den 7:e mars 2018. Plats Vara Folkhögskola. SISTA DAG FÖR ANMÄLAN 19/2!

Läs mer


Årsmöteshandlingar

På VOFs hemsida finns all dokumentation inför årsmötet. Bland annat styrelsens förslag till hantering av motioner inför förbundsmötet.

Läs mer


Mycket karta i eget forum

Över 30 kartintresserade från 20-talet olika föreningar medverkade vid det Kartforum förbundets Kartkommitté kallat till lördagen den 20 januari i Vara.

Läs mer


Notiser

VOF har fått förstärkning

Martin Larsson, Hestra IF, har sedan årskiftet gått in i Tävlingskommittén, vilket gör att kommittén nu är välbemannad inför den stundande säsongen.


SISUs utbildningar våren 2018

Nu kan du som ledare, aktiv, motionär, förälder inspireras av SISU Idrottsutbildarnas breda utbud av utbildningar för våren 2018. SISUs utbildningsprogram för våren 2018 är klart och finns via länken nedan

Läs mer


Boka en utvecklingsträff!

Vill din förening ha hjälp med att organisera, planera, prioritera och/eller få mer fart i er verksamhet? Under hösten/vintern erbjuder SISU Idrottsutbildarna tillsammans med Västergötlands Orienteringsförbund en utvecklingsträff för din förening!

Läs mer


Vilka vill arrangera junior-VM 2021?

Den 31 mars är det deadline för ansökan om att få arrangera orienteringens junior-VM (JWOC) 2021. Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) uppmanar nu intresserade klubbar och distrikt att höra av sig senast den 28 februari.

Läs merVill du dela nyhetsbrevet?


Dela på Facebook
Dela på Twitter


Kontakt

Västergötlands Orienteringsförbund
www.svenskorientering.se/vastergotland 
magnus.vof@westgotasport.se - 0725-447736

facebooktwitterinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem/kontakt hos oss eller någon orienteringsförening i Västergötland, eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.