Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Dagens Samhälle lyfter en av de viktigaste frågorna inför valet 2018. Läs hela artikeln här

  

Prioritera hälsa för att öka Sveriges välstånd

 

Hälso- och sjukvården är inte jämlik. Den skiljer sig åt mellan olika regioner i Sverige och det behövs strukturella förändringar för att förbättra situationen.

Vad kan du göra?

Vänligen läs nedanstående information som kan göra att din personal mår bättre och därmed presterar bättre.

Modern företagshälsovård – det kompletta erbjudandet 

Inner har tillsammans med Omsorg & Behandling Företagshälsovård (OB) http://obfhv.se/ och Läkarhuset Smedhälsan ett komplett erbjudande av modern företagshälsovård parat med Inners specialitet i den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Resultatet blir minskad stress och ökad arbetsglädje.

Med ca 500 sjuksköterskor på plats runtom i Sverige och ca 60 läkare och specialister för fördjupad kompetens via smart teknik, kan våra samarbetspartners vara din resurs efter dina behov.

Tillsammans erbjuder vi en modern, flexibel företagshälsovård med en mobil hälsokontroll stödd av digital teknik, där allt sker fysiskt på plats hos Kunden. En digital plattform ligger till grund för en kartläggande screening och en egen ”yta” för varje medarbetare för fördjupade samtal med specialister o/e läkare.

En kombination av fysisk närvaro med stöd av digital teknik skapar nya möjligheter för Kunden till ett lägre pris. Kvaliteten är hög och upplevs av Kunder som ännu mer relevant eftersom det sker på plats hos Kunden, på Kundens villkor, med fysisk närvaro av kompetent personal.

Inner Walk – personalens digitala handtag till ett aktivt liv

Låt anställda komma igång med dagliga aktiviteter på egen hand eller i grupp. Tävla, utmana och låt organisationen komma i rörelse och få en friskare personal.

Inner har tillsammans med företaget Twiik utvecklat en aktivitetsbaserad App som heter Inner Walk. Uddevalla kommun har kört den för sina 4 000 anställda under hösten 2017 varav drygt 1 000 anställda deltog och där majoriteten gjorde en positiv förflyttning av sitt hälsoläge. Uddevalla är mycket nöjd och är därför referens till konceptet.

Enligt Marianne Wilöf, journalist och författare, är rörelse den viktigaste, första insatsen till en positiv livsstilsförändring.

Inner Ride – vardagscykling för bättre hälsa och minskade CO2 utsläpp

Använd cykeln istället för bilen. All cyklad sträcka som loggas omräknas till reducerat koldioxidutsläpp och bidrar till förbättrad luft och en grönare kommun.

Inner arbetar med ledande utvecklare och experter från cykelvärlden. Anders Adamson är cyklingen personifierad. Anders kommer från cykelsporten på landsväg där han under en tioårsperiod var landslagsåkare, professionell cyklist och olympier. Efter den aktiva karriären har passionen för cykelsport lett till en karriär på Eurosport som expertkommentator. Tomas Jennebo, journalist, radioprofil och hängiven fritidscyklist har jobbat som programledare i radio i mer än 25 år är också knuten till Inner Ride.Följ oss på facebook, instagram och linkedin!


Nolia och Inner i samarbete

Inner kan stolt presentera sin position som strategisk medarrangör för Nolia.

Save the dates:

Nolia Arbetsglädje i Piteå

21 – 22 mars, 2018

För ökad arbetsglädje och skapandet av friskare arbetsplatser


Om Inner

Inners statistik visar att en hälsostrategisk insats med fokus på; mental balans, kost och motion leder till att tre av fyra individer når sina personliga mål via en förändrad livsstil. Som en effekt av detta blir organisationen mer kostnads- och resultateffektiv och förbättrar därmed sin lönsamhet.

Inner Sweden AB | Finlandsgatan 56, 164 74 Kista | 0727 39 05 05 | 556498-8276

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.