Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Erbjud anställda det senaste

Vassare teknik av framtidens företagshälsovård – nu!

Att förebygga sjukfrånvaro är lönsamt

Som arbetsgivare tjänar du på att förebygga sjukfrånvaro bland dina medarbetare. Det finns ett positivt samband mellan god arbetsmiljö, bra arbetsklimat och låg sjukfrånvaro. Kostnaderna för sjukfrånvaro är ofta mycket högre än själva sjuklönen. Genom att agera tidigt kan du förebygga sjukskrivningar och behovet av rehabilitering. Det är bra både för din medarbetare och dig som arbetsgivare.  (Källa:Arbetsmiljöverket)

Inner arbetar 100% förebyggande och främjande. Nedan inspirerar vi dig till våra senaste innovationer.

FHV 2.0 – den moderna företagshälsovården på plats hos dig!

·  med rätt kompetens

·  i rätt tid

·  till ett lågt pris

FHV 2.0 är alltså framtiden – fast nu!

Med kontraktet som bas får din organisation en komplett lösning med full kompetens av utbildad sjukvårds-personal. 

Din personal kan löpande göra hälsotester och få råd och tips om sin nuvarande hälsostatus ute på arbetsplatsen.

I dessa uppdrag arbetar Inner tillsammans med före-taget Omsorg & Behandling, som förfogar över 500 sjuksköterskor, läkare och psykologer. Företaget arbetar bl a med 70 kommuner, med majoriteten av Sveriges landsting och ett antal företag.  

 

Inner Walk tar dig världen runt

Kom igång med din vardagsmotion. Att med små steg utforska hur man kan leva ett hälsosamt liv är en god investering för att förebygga sjukdom och leva ett friskt liv.

Målet är att tillsammans nå så långt som möjligt. Alla medarbetare kan vara med! Ni bestämmer själva när ni ger er ut i världen och går i mål  6 – 8 veckor senare. Äventyret kan följas på en webbkarta.

Under perioden registrerar ni all er fysiska aktivitet via en app eller i datorn. Korta eller längre promenader, gympass, cykling, löpning, dans eller vilken annan träningsaktivitet som helst. Det spelar ingen roll – det är aktivitetstiden och hur ansträngande den är som räknas, all aktivitet omvandlas till sträcka oavsett aktivitetstyp.

 

 

.

 

 


 


Följ oss på facebook, instagram och linkedin!


Arbetsglädje = friskare personal

Inner kan stolt presentera sin position som strategisk medarrangör för Nolia.

Save the dates:

Konferensen för ett friskare arbetsliv

Nolia Arbetsglädje i Piteå

21 – 22 mars, 2018

För ökad arbetsglädje och skapandet av friskare arbetsplatser


Om Inner

Inners statistik visar att en hälsostrategisk insats med fokus på; mental balans, kost och motion leder till att tre av fyra individer når sina personliga mål via en förändrad livsstil. Som en effekt av detta blir organisationen mer kostnads- och resultateffektiv och förbättrar därmed sin lönsamhet.

Inner Sweden AB | Finlandsgatan 56, 164 74 Kista | 0727 39 05 05 | 556498-8276

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.