God Jul & Gott Nytt år önskar Vänerhamn  |  nyhetsbrev från Vänerhamn AB  |  december 2017

Problem att se nyhetsbrevet? Visa i webbläsare

Nyhetsbrev från Vänerhamn AB

Nyhetsbrev från Vänerhamn AB  |  December 2017

I jul stöder Vänerhamn kampen mot barncancer

Vänerhamn önskar God Jul!

Julen närmar sig i hög fart. Vi vill från Vänerhamns sida tacka kunder, leverantörer och partners för ett fantastiskt 2017. Självklart önskas även God jul och ett Gott nytt år.

Vår julklappskassa och omtanke går till Barncancerfonden som arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade och deras familjer får den vård och stöd de behöver.


Malmtrafiken tätnar

Malmtrafiken tätnar

Ökade krommalmsvolymer i Vänersborg

Efter år av ”lågtryck” har malmhanteringen i Vänersborgs hamn tagit ny fart. Bakom ökningen ligger nya transportupplägg och ett ökat världsmarknadssug efter ferrolegeringar där Vargön Alloys, Vänerhamns huvudkund i Vänersborg, tillhör världsledarna.

Den malm som nu trafikerar hamnen har färdats långt. På tåg och båt har den tagit sig hela vägen från Aktyubinsk, Kazakstan, via Östersjön och Göta älv, till kajen i Vänersborg.


Tackjärn från Brasilien

Tackjärn från Brasilien

En ny kund gör entré i Kristinehamns hamn. Sedan i höstas reser sig kullar av gråbrun, singelliknande massa längs kajens västra delar. Tackjärnet har fraktats per båt hela vägen från Brasilien på uppdrag av vår nya uppdragsgivare Meca-Trade Oy.

Läs mer »

Vi rustar för framtiden

Vi rustar för framtiden

Fungerande utrustning ger en säker hantering utan driftstörningar men också lägre underhållskostnader och bättre driftsekonomi. Allt till fördel för våra kunder. För att säkra driften i våra hamnar har vi under hösten investerat i både maskiner och lagringsutrymmen.

Läs mer »


Våra tjänster

Spedition & Klarering

Transport

Lagring

Vänern

Våra hamnar

 

Våra hamnar finns i Karlstad, Kristinehamn, Otterbäcken, Lidköping och Vänersborg.

Vi är även verksamma i Åmål, Gruvön, Hällekis och Trollhättan.


Läs mer här

 

För att bättre kunna möta marknadens behov har samarbetet mellan Vänerns hamnar efterhand fördjupats. Arbetet har steg för steg samordnats för att kunna erbjuda kompletta transport- och logistiklösningar.
1994 samlades resurserna i ett gemensamt bolag - VÄNERHAMN AB.

 VÄNERHAMN AB  |  Stuvargatan 1, 652 21 Karlstad  |  054-14 68 00  |  vhab@vanerhamn.se
 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.