Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Reflektioner från Nordresurs med önskan om en fridfull Jul och ett spännande 2018

Jag funderar på om jag skall fylla din mailkorg med ytterligare en hälsning. Undrar om du öppnar eller klickar bort det. Men jag bestämmer mig för att någon kanske läser och det räcker ju. 
Ett år är snart till ända och jag funderar vad jag har haft för Trevligheter- Tråkigheter -Tokigheter(Glad, Sad,Mad)under detta år. Vill du veta mer titta på vårt webbinarium. klicka på länken .

Det jag vet är att det har varit ett år med en del trevligheter resor, nytt barnbarn, spännande utbildningar och många fantastiska möten. Tråkigheter och tokigheter som sjukdom och oro som också leder till massor av lärande och utveckling. Det blir så uppenbart att när det är tufft så tvingas jag att bli tydlig med vad jag är och vad jag vill. Det är ingen enkel ekvation och det tar kraft, dock nödvändigt för mig att leva så.


Vill du ha hjälp att stanna till någon gång i helgernaoch få en egen stund att vara i nuet så kan prova att "kura skymmning"

"Det är vackrast när det skymmer", skaldade Pär Lagerkvist. Med en enda mening fångade han vemodet och skönheten i dagens mest stämningsfulla ögonblick. Att "kura skymning" är en gammal nordisk tradition som är lätt att  ta till sig även för stressade nutidsmänniskor. En stunds lugn och stillhet innan ljusen tänds och kvällens sysslor tar vid.

"Att "kura skymning", eller "sitta huk", som man också sade,handlade alltså snarare om att få sitta ner och vila en stund, än att ta skydd eller förbereda sig för mörkret".

Du kan också prova min lilla meditation och vandra igenom kroppen för att märka hur den har det. Min kroppscanning. Det jag verkligen önskar dig är en stund att vara i nuet och märka hur du har det någon gång under helgerna.

TACK ALLA människor jag mött under detta år; kunder, uppdragsgivare, lärare, handledare, kollegor, vänner,  och familj för allt Ni lär mig och för att ni gett mig möjlighet att utvecklas, jag känner en stor glädje och tacksamhet för det.

Good Enough Akademin

Vi fortsätter men ny kraft till våren - håll koll på våra hemsidor men det första startar 26/1 2018. Klicka på länken ser du vårt sista om att summera året.  Webbinarium dec 17


Retreat på västkusten 21-22 april 2018

Spara datumen och jag återkommer med mer information. Denna retreat ger dig möjlighet att stanna till och vara i nuet en stund. Ger dig verktyg att utveckla din förmåga att stilla dig i vardagen. 


Reflektionsdygn med chefer 31 maj-1 juni 2018

Efter att ha sett chefer mötas och lära av varandra fick vi mer smak och upprepar vår lilla tripp till Havanna. Kolla mer på hemsidan 


Reflekterande chef - ny webbaserad kurs

Först ses vi IRL halvdag sedan får du reflektera i på frågor i text som du får feedback på sedan ses vi igen IRL och avslutar ditt lärande. "Go slow to go fast"
Sakta ner för att komma snabbare framåt. 


facebookinstagramlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.