Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tipsa en vän!

Nyheter & Info

Fokus på Hållbarhet
December 2017


Ny samarbetspartner - Nilsson & Månsson i Växjö !

Senior Partners och Nilsson & Månsson erbjuder båda tjänster inom organisationsutveckling och interima lösningar, men vi har olika kompetenser och erfarenheter. Så för att bredda våra erbjudanden har vi etablerat ett samarbete mellan våra bolag.

Erica Månsson har i många år arbetat i olika chefsbefattningar inom offentlig sektor och är en driven och erfaren ledare.
Sarah Nilsson har en lång erfarenhet av att utveckla projekt tillsammans med företag, forskningsenheter, universitet m.m. och han själv koordinerat flera forsknings- och utvecklingsprojekt.

Gemensamt för dem båda är deras brinnande intresse för Hållbart företagande och ledarskap, läs mer nedan om deras spännande höst och planer framåt.

Läs mer om Erica och Sarah här!


Nilsson & Månsson utvecklar verktygslåda i hållbarhet

Erica Månsson och Sarah Nilsson har haft en intensiv höst och kvalat in i företagsinkubatorn Företagsfabriken i Växjö. Här har de tagit del av affärsutveckling och annat stöd i att utveckla sin verktygslåda för små och medelstora företag. Det har varit spännande att jobba systematiskt med utveckling och utbyta erfarenheter med de andra start up-företagen.

I början av december medverkade Sarah vid Fossilfritt Kronoberg och presenterade vår idé kring autogenererade hållbarhetsindikatorer som kan underlätta omställningen till hållbarhet för mindre företag. Idén väckte stort intresse och även Näringsdepartementet var på plats.

De har även stärkt sin kompetens på hållbarhetsområdet genom att Erica gått igenom Enacts certifierade utbildning i Global Reporting Initiative (GRI)– det internationellt mest erkända systemet för hållbarhetsredovisningar.

På konsultsidan har de arbetat med uppdrag från bland andra Botkyrka kommun, Norrköpings kommun och A-betong. Det handlar om utredningar och ansökningar. De hoppas på ett närmare samarbete med Senior Partners framöver, då det på hållbarhetsområdet finns många möjligheter när nu allt fler företag och organisationer omfattas av den nya lagstiftningen om hållbarhetsredovisning. Våra respektive verksamheter samarbetar givetvis också gärna kring organisationsutveckling och interimschefer.

Erica och Sarah räknar med att de klarar av även nästa steg i processen för start ups på Företagsfabriken och planerar att utvecklas vidare som tillväxtföretag.

Intresserad? Kontakta Nilsson & Månsson!


Behov av tillfällig chef i din verksamhet eller kommun?

Vi har flera erfarna chefer bland vår Partners och i vårt nätverk som är redo för nya uppdrag i vår, kontakta oss gärna för mer information.
Vi finns tillgängliga på telefon under mellandagarna om akut behov uppstår i er verksamhet.

Läs mer om vårt erbjudande!


God Jul & Gott Nytt År!

Senior Partners önskar er en skön julledighet och ett framgångsrikt 2018!
Vi återkommer i början på 2018 med presentation av nya Partners och lite annat vi har på gång.


Vi finns nu på LinkedIn, följ oss gärna där eller titta in på vår hemsida!

linkedinhomepage

Senior Partners Management AB
Kontakt: Tel. 040-30 28 50 / E-post: Nyhetsbrev@seniorpartners.se
www.seniorpartners.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.