Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Brf Himmelsbågen information till medlemmar

3 december 2017

Brf Himmelsbågen - förvaltare


Hej alla medlemmar

Baserat på vårt första år som brf, har styrelsen under hösten utvärderat föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning, samt fastighetsskötsel. Efter noggrann utvärdering och övervägande har vi nu beslutat följande;

Vi byter till Spetsudden för teknisk förvaltning, samt fastighetsdrift och underhåll. Spetsudden är ett mindre företag med gedigen erfarenhet av teknisk förvaltning och med det kunnande och engagemang som vi tycker är så viktigt. Vi räknar dessutom med att sänka våra kostnader för teknisk förvaltning.

Restate kommer fortsatt sköta vår ekonomiska förvaltning, då vi har väl inarbetade rutiner som fungerar bra. Under 2018 kommer Restate dessutom införa ett nytt IT system som förenklar för styrelsen.

Förändringen sker 1 januari 2018 och vi återkommer med mer information om kontaktuppgifter och rutiner när vi närmar oss nyår.

Vänliga Hälsningar

Styrelsen

Besök vår webbplats eller följ oss i sociala kanaler.

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem eller hyresgäst i brf himmelsbågen. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här. Notera dock att detta är vår primära informationskanal för boende.