Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Workshop 6 december

Kan ett lustfyllt och engagerat ledarskap bidra till syftet "att förena bygg, arkitektur, miljö, design och kommunikation”? 
Kan det bli den nya YH-utbildningen i Båstad?

Intressenter är välkomna till ett inledande och inspirerande möte på Högskolan i Halmstad den 6 december.

Inbjudan


Två nya EU-projekt

 

WiTEC SVEDEN är nu stolta projektpartners i två Erasmus+ projekt.

Mer information kommer att publiceras på vår hemsida och i kommande nyhetsbrev. Om du som medlem känner att du vill bidra på något sätt i projekten så ta kontakt med Mia Norling mia.norling@witec.se

Projektet SMSWomen står för "Social Media Sisterhood". Syftet med projektet är att genom utbildning i sociala media öka migrantkvinnors integration och anställningsbarhet på arbetsmarknaden. I det här projektet samarbetar vi med projektpartners från Storbritannien, Portugal, Italien och Sverige. Projektägare är IKF Malmö - Internationella Kvinnoföreningen Malmö. Projektet är på tre år och avslutas i augusti 2020. WiTECs huvudansvar i projektet är att bygga en e-learning plattform.

Projektet EuMentor STEM har till syfte att genom mentorskap synliggöra och stärka migrant kvinnors position verksamma inom STEM. I detta projekt samverkar vi med WiTEC partners i Storbritannien, Italien, Grekland och Ungern. Projektägare är Unibo Italien. I det här projektet kommer WiTECs ansvar främst ligga inom marknadsföring och e-learning. Vi kommer även att arbeta aktivt med mentorskap. Projektet löper fram till september 2019.


EU-projektet PLOTINA

... där WiTEC SWEDEN:s ordförande Ingrid Thuresson ingår i Advisory Board, rullar på. Vid PLOTINA Parter’s Meeting i Bologna den 13 september var Ingrid en av talarna, och höll ett anförande under rubriken ”PLOTINA dissemination through WiTEC”.

Vill du veta mer om PLOTINA kontakta Anna Isaksson anna.isaksson@hh.se
eller läs mer på www.plotina.eu


Tack till Lottie!

Efter flera år som administratör hos WiTEC SWEDEN går nu Charlotte Engblom vidare till nya och utmanande uppgifter. Vi säger stort tack och lycka till!


Ny administratör hos WiTEC

Från och med oktober är Anne Avén anställd som administratör. Hennes huvudsakliga uppgifter blir att underhålla våra sociala medier, men också att samordna i projekten.


Bli medlem!

Medlemmar i WiTEC SWEDEN ingår i ett spännande nätverk, både i Sverige och i Europa. Bli medlem och vidga ditt kontaktnät!

www.witec.se/medlemskap


homepagefacebooktwitteryoutube

WiTEC SWEDEN
- den självklara länken mellan näringsliv, akademin och de kvinnor som verkar i branscher inom Science, Technology, Engineering, Math (STEM)
- stödjer och synliggör främst kvinnliga innovatörer och entreprenörer

www.witec.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i WiTEC, prenumererar på vårt nyhetsbrev
eller för att vi tror att du är intresserad av WiTEC:s verksamhet.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter