Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Visst är dom underbara!

Vi är så glada att vi hittat dessa underbar tofflor i Fairtrade ull. Ull är ett fantastiskt naturmaterial som andas och reglerar temperaturen. Det värmer skönt och kyler inte om det blir blött. Tofflorna är handgjorda i Nepal, färgade med miljövänliga färger. Tofflorna har dubbel sula för extra komfort & ullen formar sig efter foten.

Här kan du kika på en film med bilder från tillverkningen

 

 

Barn & vuxen storlek

Tofflorna finns i både vuxen och barnstorlekar. Barntofflorna finns i storlek 22-29, juniortofflorna är i storlek 30-35 och vuxentofflorna finns i storleken 36-46. Vissa utvalda modeller och färger finns i butiken, övriga tas hem på beställning. I slutet på V 46 beställer vi sista omgången för leverans till jul, så vill du vara säker på att din favoritfärg och modell finns hemma så är det bra att förbeställa.

Var med och tävla!

Var med och tävla om ett par tofflor att ge bort i julklapp. Tävlingen finns på vår facebooksida. Du deltar enkelt genom att gilla inlägget och EJ:s Hälsokost sida på Facebook. Samt kommenterar inlägget genom att tagga personen som du vill ge bort tofflorna till. Tävlingen pågår tom 30/11 2017 

Toffel hög 549:-

Toffel slip in 499:-

Boot 649:-

Barntoffel 339:-

Juniortoffel 449:-


Följ oss gärna!

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.