Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Erbjud anställda att på ett inspirerande, lustfyllt, virtuellt och verkligt sätt komma igång med fysisk aktivitet

Mentalt och fysiskt. 

Inner kallar det för helhetsträning

– Inner Walk

Mental och fysisk glädje!
Inner Walk innebär att du omvandlar fysisk rörelse till distanser i meter, km och så småningom mil! På detta sätt kan din arbetsplats sätta upp virtuella vandringsleder via en karta världen runt.

Du som deltagare kommer kunna följa ditt och andra lag på en topplista. I Inner Walk kan du logga all form av fysisk rörelse i appen och dessutom importera motion från många marknadsledande tjänster och appar, bl a Runkeeper, Fitbit och Garmin.

Under resans gång kommer du få peppande råd och information för att du ska lyckas med dina mål. Du kommer också få rolig och intressant information om de resmål som ni passerar på vägen.

 

Hur fungerar det?

Målet är att tillsammans nå så långt som möjligt. Alla medarbetare kan vara med! Ni bestämmer själva när ni ger er ut i världen och går i mål 6-8 veckor senare. Äventyret kan följas på en webbkarta.

Under 6-8 veckkor registrerar ni all er fysiska aktivitet via en app eller i datorn. Korta eller längre promenader, gympass, cykling, löpning, dans eller vilken annan träningsaktivitet som helst. Det spelar ingen roll – det är aktivitetstiden och hur ansträngande den är som räknas, all aktivitet omvandlas till sträcka oavsett aktivitetstyp.

 

 

Helhetsträning. På riktigt.

Ta med dina arbetskollegor världen runt! Att med små steg utforska hur man kan leva ett hälsosamt liv är en god investering för att förebygga sjukdom och leva ett friskt liv.

Som tillval kan vi också erbjuda:

  • Program inom träning, stress och sömn
  • Valfri kartsträckning
  • Chatt med livecoach

Intresserad?

Hör av er till oss på Inner så berättar vi mer

Världen väntar på dig. Vad väntar du på?


Följ oss på facebook, instagram och linkedin!


Nolia och Inner i samarbete

Inner kan stolt presentera sin position som strategisk medarrangör för Nolia.

Save the dates:

Nolia Arbetsglädje i Piteå

21 – 22 mars, 2018

För ökad arbetsglädje och skapandet av friskare arbetsplatser


Om Inner

Inners statistik visar att en hälsostrategisk insats med fokus på; mental balans, kost och motion leder till att tre av fyra individer når sina personliga mål via en förändrad livsstil. Som en effekt av detta blir organisationen mer kostnads- och resultateffektiv och förbättrar därmed sin lönsamhet.

Inner Sweden AB | Finlandsgatan 56, 164 74 Kista | 0727 39 05 05 | 556498-8276

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.