Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Reflektioner och nyheter från nordresurs


”Det sprider sig en epidemi över hela Europa, varje minut är det någon som insjuknar, varje vecka sjukskrivs tusentals. Epidemin sprids inte av bakterier eller virus. Den överförs av samhällets förväntan på individen. Förväntan på prestation. Epidemin bär många namn som ofta inleds med samma ord: utmattning.”
Bob Hansson poet och författare

  Med dessa ord vill jag inleda för jag tror att vi behöver bli uppmärksamma på att vi att vi då och då skall stanna till en stund och bara se hur vi har det just nu.

Häromdagen när jag ut och hämtade tidningen var himlen röd och månen på väg ner och solen på väg upp bakom. Jag drog morgonrocken omkring mig tog ett djupt andetag och tittade ut över det stilla havet. Att verkligen njuta i den lilla stunden och skänka en känsla av tacksamhet över just där och då. Att för en liten stund vara i nuet.

 Det önskar jag även dig och därför har jag lagt ut en den kroppscanning som jag brukar köra på kurser när vi startar upp dagen. Bara gå in på min hemsida – så kan du ladda ner den i din mobil. Gå in på min hemsida- genom att klicka här


Reflektera över ditt ledarskap tillsammans med andra chefer ett dygn i "Havanna" 

Efterlysning Den 11-12 december 2017 lunch till lunch söker vi chefer

Då vill vi bjuda till vår pilot då vi vill bygga ett nytt koncept för chefer till ett reducerat pris

Känner du igen dig i detta

  • Är du en som är mer till för andra än för dig själv?
  • Är du en chef som använder gammal kunskap för att du inte hinner skaffa dig någon ny?
  • Är du villig att dela med dig och få påfyllning av andra?

Läs mer här 

 


I höst fortsätter vi med våra Webbinarier från Good Enough Akademin

Webinarierna är helt kostnadsfria. Boka in följande datum 2017  17/11 och 15/12 11.45- 12.15 där du också får en möjlighet att stanna till och har du inte möjlighet att var just då kan du se det i efterhand kolla även där hemsidan för att anmäla dig eller anmäl dig här 

 

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.