Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ewa Wigenheim - Föreläsare - Livscoach - Retreatledare

Du får det här nyhetsbrevet för att våra vägar någongång mötts. Vill du inte ha det är jag borta på ett klick nedan. 


Den enda frågan som rymmer allt!

Tänk att du, av någon konstig anledning, hamnar på en avlägsen ö någonstans där det är varmt. Du är helt själv och har ingenting med dig förutom kläderna du har på dig.

Ingen dator, ingen mobiltelefon, ingen internetuppkoppling. Ja, okey, skorna kan vara nya  då. Men där finns ingen familj, inga vänner, inga syskon, ingen chef, ingen Linas matkasse eller deadlines. Inga kommunikationsmöjligheter alls. Ön är mycket primitiv..

Den har dock en urbefolkning som nyfiket nu kommer fram till dig. (Fantisera bort eventuella språkförbistringar). Den äldsta kvinnan har ett väderbitet ansikte men vänliga ögon. Hon ställer en enda fråga till dig som rymmer allt:

  • Vem är du?
  • Vad svarar du då?

Vet du vem du är utan ditt jobb, din familj och Googles sökmotorer? Den gamla kvinnan på stranden är inte intresserad av hur mycket du tjänar, vem som blir Nobelpristagare eller vilka partier som slåss om makten i ditt land. Hon vill bara veta vem du är som människa. Vad du kan bidra med för att hjälpa andra och vad som är ditt sanna livssyfte. 

- Vad är du här på jorden för att lära dig, och lära ut, undrar hon? 

Gud förbjude att du någonsin hamnar i en sådan situation. Men frågan är lika adekvat där du står vid kopieringsapparaten: Vad är du för människa egentligen, utan allt det yttre, och stämmer den bilden du får med den du verkligen vill vara? 

Jag säger som min kloka tonårsdotter sa till mig en gång när jag var i en situation jag absolut inte trivdes i. Men dagarna gick och jag gjorde ingenting för att få det bättre: 

- Mamma, tror du det kommer att bli en förändring av sig själv? 
- Nej, svarade jag.
- Okey, sa hon, vad ska du då göra åt saken?


6 sätt att lära dig veta vad du vill!

Har du missat min gratis inspirationsföreläsning eller vill kolla igen så kör jag webinar varje kväll denna vecka. Klicka på länken nedan och skriv i din e-mail så kan du lyssna.


Är du med i en förening med många kvinnor?

Är du med i en förening med många kvinnor så kommer jag gärna och föreläser för er i ämnet "6 sätt att lära dig veta vad du vill".  Gratis i Stockholmsområdet. Varför bara kvinnor? Jo, jag har märkt att det är kvinnorna som tar tag i sin personliga utveckling snabbare och jag är kvinna själv och levt rätt länge, så jag kan dela med mig igenkännande. Kontakta mig så fixar vi till något info@wigenheim.se 


Min passion!

Jag föddes med en sångröst, det är en gåva jag fått. Och har man fått den är det väl meningen att man ska använda den, tänkter jag. Så som ung försökte jag bli stjärna, men det gick åt skogen i den hårda musikbranschen. Jag lyckades dock få lika många guldskivor som Lill-Babs, dvs en. 

Idag använder jag gåvan till att vara sångerska i ett 18-manna starkt storband. När dom drar igång spritter det till av glädje inombords. Den 18 november bjuder vi in till en lite större konsert i Stockholm. Sveriges svar på Michael Bublé är med dvs Jan Johansen är med. Han har en skön pipa i de gamla jazz låtarna. Biljetterna kostar bara 200 kr. Vill du komma så boka här. Det kommer bli en skön kväll. 

Ewa Wigenheim, författare, föreläsare, professionell livscoach och kursledare inom personlig utveckling. Jag hjälper människor hitta tillbaka till den de verkligen är. Via föreläsningar, livscoachning och utbildningar. 

Ewa Wigenheim,  Krukmakargatan 22, 118 51 Stockholm.

070-523 89 33. www.wigenheim.se, ewa@wigenheim.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.