Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 5/2017

Han blir PNF:s nye VD

David Wimander blir ny VD för Piteå Näringsfastigheter från och med den 1 februari 2018.
– Det ska bli spännande att vara med och vårda befintliga hyresgäster och fastigheter, men också att bidra till utvecklingen av Piteås näringsliv, säger han i en kommentar.


På besök hos Cramo

Cramo är en av våra trogna hyresgäster, med lokaler på Mejselvägen i Öjebyn. Depån i Piteå har de senaste fem åren upplevt en fantastiskt fin utveckling, mycket tack vare alla stora byggprojekt som är igång i Piteå och närområdet.


Funkar lampan..?.

Vi är inne i årets mörkaste tid. Meddela gärna oss om ni ser trasiga lampor i trapphus, korridorer etc. så att vi kan åtgärda detta så snabbt som möjligt. FELANMÄLAN är öppen dygnet runt (se till höger).


Best Glass – ny hyresgäst i Stadsvapnet

Vi säger välkommen till Best Glass, norra Europas största och modernaste fabrik för isolerglas, som nu siktar på etablering i norra Sverige. Som ett första steg har de startat ett försäljningskontor i Stadsvapnet.

LOKALnyheter

TALLHEDEN HUS 2
Vi har en hyresledig lokal på Tallheden i Bergsviken, lämplig för lättare verkstadsverksamhet alt. lager, ca 100-200 m². Del i gemensamma utrymmen som kök, omklädning etc.

PITEÅ SCIENCE PARK
Fr.o.m. årsskiftet finns hyreslediga lokaler i Acusticum 4 vid Piteå Science Park, ca 60-100 kvadratmeter. 

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, kontakta 
Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.
 

Våra lediga lokaler hittar du HÄR.  


FELANMÄLAN

När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller
telefon: 0911-933 66. 


PROFILEN

AXEL KUMLIEN

Visste du att den mäktiga Borgen på Furunäset designades av samma arkitekt som ritade universitetssjukhusen i Lund och Uppsala, Sahlgrenska i Göteborg och Grand Hotel i Stockholm?

Axel Frithiof Kumlien föddes i Västergötland 1833. Under sin mycket produktiva yrkeskarriär utformade han förutom sjukhus och hotell även flera skolor, fängelser, stationsbyggnader och fabriker, ofta med stark inspiration från fransk renässans. 

Piteå hospital och asyl, senare Furunäsets sjukhus, fungerade som sjukhus för mentalpatienter mellan 1893 och 1987, då hospitalet avvecklades och området blev Furunäset Företagsby.


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.