Välkommen till nya vanerhamn.se  |  nyhetsbrev från Vänerhamn AB  |  september 2017

Problem att se nyhetsbrevet? Visa i webbläsare

Nyhetsbrev från Vänerhamn AB

Nyhetsbrev från Vänerhamn AB  |  September 2017

Välkommen till nya vanerhamn.se

Välkommen till nya vanerhamn.se!

Varmt välkommen till Vänerhamns nya hemsida. En modern och lättillgänglig sajt där vi berättar det mesta om hur vi kan hjälpa dig till bra transport- och logistiklösningar.

På hemsidan kan du läsa om verksamheten i våra hamnar och om vilka tjänster vi erbjuder. Självklart kan du också ta del av aktuella kontaktuppgifter och färska nyheter.

Varmt välkommen!


Positiva slussbesked i ny nationell plan

Foto: Sjöfartsverket

Positiva slussbesked i ny nationell plan

Trafikverkets Förslag till nationell plan för transportsystemet 2018-2029 innehåller glädjande besked kring ombyggnationen av slussarna i Trollhätte kanal.

I förslaget konstateras att dagens slussar är byggda med gammal teknik och är i alltför dåligt skick för att det ska vara realistiskt att rusta upp dem. Istället föreslås en ombyggnation med start senare delen av perioden 2024-2029.

Planförslaget går nu ut på remiss till berörda instanser. Remissynpunkter kommer att lämnas till regeringen, som förväntas fastställa planen under våren 2018.


Vänerhamn bäst i klassen

Vänerhamn bäst i klassen

Färsk statistik från Sveriges hamnar visar glädjande nog att Vänersjöfarten, och det som hanteras i Vänerhamns hamnar, står sig bra gentemot övriga svenska hamnar.

Läs mer

Betong till världens största kartongfabrik

Betong till världens största kartongfabrik

Under våren och sommaren har gigantiska betongblock lossats i Karlstad hamn på väg mot Billerud Korsnäs nya kartongfabrik på Gruvöns Bruk.

Läs mer


Våra tjänster

Spedition & Klarering

Transport

Lagring

Vänern

Våra hamnar

 

Våra hamnar finns i Karlstad, Kristinehamn, Otterbäcken, Lidköping och Vänersborg.

Vi är även verksamma i Åmål, Gruvön, Hällekis och Trollhättan.


Läs mer här

 

För att bättre kunna möta marknadens behov har samarbetet mellan Vänerns hamnar efterhand fördjupats. Arbetet har steg för steg samordnats för att kunna erbjuda kompletta transport- och logistiklösningar.
1994 samlades resurserna i ett gemensamt bolag - VÄNERHAMN AB.

 VÄNERHAMN AB  |  Stuvargatan 1, 652 21 Karlstad  |  054-14 68 00  |  vhab@vanerhamn.se
 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.