Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev Mars 2018

Jobba mentalt med handlingsmål

Detta är alltid bra att ha som hjälp, dessa handlingsmål och också observationsmål som jag kommer till senare. Det hjälper oss när vi vill utvecklas och tränar oss mentalt bättre.

Det kan vara vilken typ av handling som helst egentligen. Viktigast är att du har ett mål, även om det är jättelitet att jobba med. Annars vore livet som att spela en fotbollsmatch utan målställningar. Ibland kanske en del fotbollslag känner att det är just det de gör...

Ett handlingsmål är något som du ska jobba med att göra annorlunda under den tid du själv bestämmer. Du vill handla, agera och bete dig på ett nytt sätt. Ibland funkar det nya sättet att agera och ibland inte alls. Synd. Prova då istället något ytterligare nytt. Prova nytt tills du är nöjd.

Det viktiga är att du provar dig fram för att lyckas. Tänk kreativt. Tänk annorlunda. Dessa handlingsmål kan vara något du kommer på efter ett observationsmål men det behöver inte vara så.

Ett tips är att läsa igenom Nyhetsbrevet för november -17 om Tankestopp. Också användbart när du vill börja använda någon ny handling för en ny bättre vana. Den nya handlingen sker efter ditt tankestopp.

 

  1. Vad är för dig viktigast just nu att utveckla och ändra?

  2. Ta hjälp av en sparringpartner som stöttar och pushar dig.

  3. Fira när du lyckats lägga dig till med din nya handling och den känns bra och har hunnit bli automatiserad och framgångsrik.

 

Dessa små handlingsmål hjälper dig att sätta lite större mål, typ Delmål och också då större mål eller visioner för dig själv och ditt arbete.

Du känner hela tiden att du utvecklas och lär dig nytt och du blir mer kreativ, proaktiv och vågar mer på alla områden i ditt liv. Du jobbar med din egen utveckling som du känner att du styr.


Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig!

Beställ information

Beställ boken

Beställ föreläsningen Kroppsspråk

Beställ workshopen/föreläsningen Bygg din Självkänsla

Beställ föreläsningen Image Färg & Stil

 

 

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

 

En gåta:

Varför är oändligheten längre än evigheten?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Växten som finns i Simrishamn är ris. Mitt mellan Sim och hamn.

 

Stylingtips:

Den sista personliga stilen vi inte pratat om ännu är den lite speciella som vi kallar Eurochic när vi gör stilanalyser.

En Eurochic person har inte många smycken och det är inte en stor grej för dig men de du väljer är du noga med att de är rätt. Oftast är de av god kvalitet och av kända märken. Gärna ett set från någon designer.

Du byter inte varje dag men är givetvis noga med att de stämmer till din övriga klädsel och stil. Det är du mycket noga med. Känns det inte rätt är du hellre utan.

Ofta är smyckena i silver eller guld då du föredrar detta istället för färger på t ex klockarmband eller örhängen. Du skulle inte gärna välja en sportklocka. På det viset är du lite som en Klassisk person (dock lite tuffare).

Du kan ha ett extremt stort halssmycke t ex men då är du lite lugnare på de andra smyckena du har den dagen. Väljer du att ha många t ex ringar så är du lugnare med storleken och mängden på allt det andra du bär i smyckesväg. Inte för att du ska vara "lagom" för det är inte ett ord som stämmer på dig, utan för att du inte vill känna dig som en julgran.

Om du får för dig att lägga till lite färger så är de dämpade, lugna och lite mörkare. Precis som de val du gör för färger på dina kläder. Elegant och diskret. Du kan till fest bli lite Dramatisk men med stil.

 

Lycka till!

 

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.