Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev Juni 2018

Avsluts- och påverkanstekniken Priming

Priming - tjata hål i huvudet på kunden din. Detta sker på det undermedvetna planet när det görs rätt och tolkas inte som tjat utan påverkar "bara".

Det finns många sätt att påverka på. Detta med priming är vanligt i all marknadsföring och reklam, typ tv-reklam. Det finns ju en orsak till ICA´s alla reklamsnuttar. Och likaså IKEA´s. Ja, alla stora bolag i världen primar oss med sitt budskap.

Om vi då tar ner det till vår nivå och ett t ex kundsamtal så kan det gå till så här:

  1. Börja redan vid ditt "kalla" samtal när du bokar in ert möte med att nämna någon mening/något ord som är viktigt för dig och som du också tror är viktigt för kunden.

  2. Ta med ordet/meningen i bekräftelsemailet eller i någon annan form av kommunikation innan ni ses.

  3. Öppna sedan rätt tidigt med detta ord/denna mening under ert möte och peta sedan in det lite här och där. Beroende på hur långt mötet är vill säga.

 

Detta är ett sätt att påverka med priming och komma till snabbare avslut. Ordet/meningen har tjatats in i huvudet hos kunden och känns nu vanligt där. När kunden fattar sitt beslut eller bara tänker på dig finns detta ord/denna mening med och påverkar honom och hjälper honom till "rätt" beslut.

Kan också användas för att tjata in ditt varumärke och vad du står för. Givetvis också när du vill påverka om en speciell produkt/tjänst - att få kunden att välja just den.

Ordet kan vara det som är extra bra med din produkt men kanske ännu mer effektivt är när du ständigt nämner vad som är kundens vinning när han köper av dig.


Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig!

Beställ information

Beställ boken

Beställ föreläsningen Kroppsspråk

Beställ workshopen/föreläsningen Bygg din Självkänsla

Beställ föreläsningen Image Färg & Stil

 

 

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

 

En gåta:

En som inte har mig försöker vinna mig och den som har för mycket av mig, försöker göra mig kortare. Vem är jag?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Kedjan är det som är full av hål men stark som stål.

Stylingtips:

Mera väskor - Vilken typ av väska man väljer är ju dels upp till humöret men framför allt beror det på vilken typ av person man är, vilken personlighetstyp.

Denna månad är det väskor för klassiska personer som gäller. Egentligen är klassiskt ett väldigt brett ord och man kan lägga in lite vad som, i det ordet.

Här menar vi en person som gärna har en väska som funkar för evigt eller ja typ alltid är modern och aktuell. Som är rätt år ut och år in och aldrig blir omodern.

En person med klassisk stil lägger gärna lite pengar eller mycket menar jag, på sina väskor. Dels för att de ska vara av bra kvalitet och för att de ska hålla länge länge då de inte gärna köper så många väskor. Faktiskt inte jätteintresserade av väskor.

En klassisk väska är "ren" i sin stil. Inte många detaljer eller pråliga spännen och annat extra. Den är i lugna, trygga och säkra färger som inte är säsongens modefärger nödvändigtvis utan vackra stilrena klassiska. Den sticker inte ut i någon udda stil eller med knepiga t ex materialskiftningar utan ska matcha allt annat i garderoben i sin säkra stil.

Den klassiska väljer lite olika materialer men vanligast är ändå rent, fint och vackert behandlat skinn som åldras med elegans och gör väskan ännu vackrare med tiden.

En klassisk person kan växla till en aftonväska men den är bara något lite mer utsvävande även om det kanske är ett starkt ord för en klassisk person. Ibland kan vissa märken vara vanligare förekommande och det för att de har rykte om sig att vara just klassiska märken.

Lycka till!

 

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.