Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tipsa en vän!

Nyheter & Info

 Juli 2017

 


Vi välkomnar Roger Carlsson, Malmö som ny Partner!

Med en Civiningenjörsexamen i Maskinteknik i botten har Roger arbetat med kvalitets- och miljöarbete inom många olika indsutrier, bl.a. bilindustrin och utvecklingsföretag. Senast kommer han från en tjänst som Kvalitetschef hos Danfysik A/S i Danmark.

Under senare har han även arbetat som Kaizen Manager och genomfört utbildning av personal samt drivit olika projekt inom LEAN.

Läs mer om Roger här!


Ann-Mari Ståhlberg ny ordförande i Sustainable Småland

Sustainable Småland valde ny styrelse på sin stämma i våras. Till ny ordförande valdes vår Partner, Ann-Mari Ståhlberg, som innan hon anslöt sig till Senior Partners var VD för Växjö Energi AB under många år och har lång erfarenhet från energibranschen.

Läs mer om Sustainable Småland och deras nya styrelse här!

Läs gärna mer om Ann-Mari här!


Behov av tillfällig chef i din verksamhet i sommar?

Vi finns tillgängliga hela sommaren om ni får oväntade vakanser på en chefs- eller specialist tjänst. Och vi har flera erfarna chefer bland vår Partners och i vårt nätverk som är redo för nya uppdrag, kontakts oss gärna för mer information.


Vi finns nu på LinkedIn, följ oss gärna där eller titta in på vår hemsida!

linkedinhomepage

Senior Partners Management AB
Kontakt: Tel. 040-30 28 50 / E-post: Nyhetsbrev@seniorpartners.se
www.seniorpartners.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.