Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Var snäll mot dig själv i sommar

Låt din kropp vila i sommar, logga ur, varva ner, upptäck nuet och njut.

Detta budskap gäller i första hand mig och det kan gälla dig.

Jag har haft en speciell vår när kroppen berättade att jag behövde varva ner. Jag balanserade på en tunn tråd med alla mina måsten och vad jag trodde jag måste klara av. Övergången att ta det på allvar är inte alltid lätt för mig. Ibland lurar jag mig själv och tänker att om jag bara gör yoga och mediterar så klarar jag hur mycket som helst!  

Det jag missar är att yoga och meditation är en metod för att skapa tomrum för livets egen dynamik – ge mig själv möjligheten att inte fylla livet hela tiden. Kanske då i tomrummet kan jag höra min inre röst (som ofta talar väldigt tyst) och det är en röst som vet vad jag vill och behöver. Oftast hör jag den inte då jag är uppfylld av mitt görande och alla mina måsten.

Häromdagen hörde mig själv säga jag behöver ha mer tråkigt så jag får den återhämtning jag behöver. Jag älskar ju mitt jobb men jag kan inte göra hela tiden.  Att gå från att göra till att vara - är väldigt enkelt att skriva i förhållande till att faktiskt genomföra. Jag som i hela mitt liv har gjort, då finns jag och då duger jag.

Så jag tränar varje dag på att skapa tomrum en stund.

 

Njut av blommorna

Tid att hjäpas åt

.

Semestertips

Mitt semestertips är ta semester från sociala medier – berätta att du gör det och stäng ner.

Om du visste vad det gör med oss människor att hela tiden jämföra oss med vad andra gör och vad mycket lyckligare de är – åtminstone på bilden. Det händer en massa saker i kroppen.

Dela livet med dem du tycker om istället för att dela inlägg.

Se människor i ögonen, känn efter vad du upplever istället för att hela tiden ta kort på upplevelsen.  Känn efter hur du har det i kroppen istället för att tänka hur du skulle vilja att det var. Ibland tror en del av oss att kroppen är ett stativ att föra huvudet runt i tillvaron. Vi glömmer hur mycket information det finns i våra kroppar.

I höst fortsätter vi med Good Enough akademin se gärna på hemsidan och kanske vill du anmäla dig på vår dag 31/8 i Skärhamn.  

www.nordresurs.com

 

TACK för denna våren och ha en alldeles underbar sommar. 

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.