Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


HITTA DIN IDEALVIKT GENOM FOKUS


När vi väl bestämt oss för att gå upp eller ner i vikt börjar vi gärna med full kraft och fart framåt. Allt ska förändras på en gång. Sluta äta godis, börja äta regelbundet, träna tre dagar i veckan, dricka två liter vatten om dagen, minska ner till en kopp kaffe i veckan. Och så fortsätter det.

Det är tyvärr lätt att våra högtflygande planer faller om vi går ut för hårt, och faller en plan faller lätt ytterligare en och sedan en till….. Till slut är vi tillbaka där vi började.

En sak i taget
Om vi istället fokuserar på en förändring i taget och lägger den på en lägre nivå är chansen större att lyckas. Hjärnan har lättare att fokusera om den har en sak att jobba med. När vi sedan levt med förändringen i några veckor har den istället blivit en vana och vi kan koppla på ytterligare en förändring.

Du kan lära dig att ta ett steg i taget och fokusera på en förändring för att nå dit du vill. Kanske är det en långsammare väg mot målet men du skapar i gengäld förändringar som i slutändan förhoppningsvis blir livslånga, goda vanor.

Att bära runt på extra kilon beror till stor del på att vi äter fel och rör oss för lite. Det har också visat sig att kemikalier vi får i oss från maten vi äter och den yttre miljön i samverkan med våra hormoner kan spela en roll i viktupp-/nedgång.

Vi får i oss mer kemikalier än någonsin tidigare. Användningen av kemikalier har ökat drastiskt de senaste 80 åren. Många av dessa känner vi inte ens till effekten av OCH har visat sig verka kunna påverka kroppens ämnesomsättning.

Ät så naturligt som möjligt.
För att slippa onödiga kemikalier kan vi i så stor utsträckning som möjligt välja naturliga, kemikaliefria produkter. Välj ekologiska produkter som inte har utsatts för besprutning, använd glas i micron istället för plastbunkar och använd oparfymerade tvättmedel.
Källa: Kurera

Passa på att njuta allt det goda trädgården erbjuder. Njut av skog och mark.

Frossa i antioxidanter.
Fyll frysen inför vinterhalvåret.

På Inner har vi väl fungerande processer för att finna goda vanor –  i vardagen. Hör gärna av dig om du har funderingar kring detta, för dig själv eller för din personal.Vi på Inner önskar dig en riktigt skön och glädjefylld sommar med härliga naturupplevelser.

Kontakta Inner

Inner Sweden AB är ett hälsostrategiföretag med fokus på att förbättra livsstilen hos individen och hälsan i företag och organisationer.

Inner erbjuder kostnadseffektiva och resultatorienterade livsstilskoncept som syftar till positiva förändringar och bättre vanor för individen och förbättrad psykosocial miljö på arbetsplatsen.


Följ oss på facebook, instagram och linkedin!


Planera hösten!

Inspirera och välkomna dina medarbetare genom att anlita någon av Inners 25 duktiga föreläsare med olika teman inom psykosociala området.

Läs mer på  www.inner.se.

Vårt stora utbud av föreläsningar kan komplettera ert pågående friskvårdsarbete, inspirera till kommande hälsoprojekt eller pigga upp er kick-off, konferens, ert kundevenemang eller ledningsgruppsmöte.

”Gör din matvardag enklare, bättre och godare. Och samtidigt hållbar”

Cecilia är kock och diplomerad kostrådgivare och har även lång erfarenhet av ledarskap och utbildning inom ideell verksamhet. Idag arbetar Cecilia med att utbilda i näringslära och matlagning genom sina uppskattade föreläsningar, workshops, matevents och matlagningskurser samt utveckling av mat på skolor och förskolor. Cecilia väver samman näringskunskaper med matlagning på ett nytt,  förenklande och inspirerande sätt. Hon fördjupar medvetenheten och kunskapen om hur viktig maten är för vårt välbefinnande och dagliga prestation på arbetet, i skolan och fritiden.

Med bättre planering, minskad stress och större variation får du konkreta råd och tips på hur du kan förenkla och förbättra din matvardag.  Allt för att du, genom maten, kan skapa en bättre och friskare vardag.


För ökad arbetsglädje och skapandet av friskare arbetsplatser

Nolia AB och hälsostrategiföretaget Inner Sweden AB samarbetar inför kommande mässor i Norrland, bland annat Nolia Personal & HR. 
Save the date:
Umeå 3 - 4 okt 2017
Luleå 18 -19 okt 2017

Om Inner

Inners statistik visar att en hälsostrategisk insats med fokus på; mental balans, kost och motion leder till att tre av fyra individer når sina personliga mål via en förändrad livsstil. Som en effekt av detta blir organisationen mer kostnads- och resultateffektiv och förbättrar därmed sin lönsamhet.

Inner Sweden AB | Finlandsgatan 56, 164 74 Kista | 0727 39 05 05 | 556498-8276

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.