Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hjärnskolan Malmö 13/6

Neuropsykolog Åke Pålshammar beskriver på ett enkelt sätt de strukturer och processer som är inblandade i inlärning, fokus, minne och motivation. Mejla info@unglivsstil.se och boka din plats.


Ungas Livsstil 16/6

Reacta anordnar en heldagskonferens om ungas livsstil. Läs mer och boka plats. 

Bidrag för hälsofrämjande skolutveckling

För att stödja huvudmännens arbete med hälsofrämjande skolutveckling har Skolverket avsatt medel som kan sökas av skolorna. Ansökningstiden är mellan den 15 augusti och den 15 september. Den här gången ligger fokus på klassrummet och lärandet. 

Missa inte chansen att söka pengar för att komma vidare i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på skolan!

Läs mer om kriterierna och hur man ansöker här 


Förebyggande och hälsofrämjande arbete i skolan

Kursen i Stockholm blev snabbt fulltecknad och nu har vi lagt in ytterligare ett datum för er som också vill vara med. Nytt datum är 29/8 och platsen är Stockholm. Mejlar din intresseanmälan till info@unglivsstil.se 

Priset är 1800 kronor om du bokar din plats senast den 30/6. Efter det gäller ordinarier pris 1995 kronor. Boken Så funkar det! -sömn, stress och lite annat, lunch och fika ingår. Läs mer om kursen här. 

 

Ung Livsstil önskar er

en glad sommar! 

www.unglivsstil.se 


Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

Facebook    Twitter    Instagram    YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.