Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 14,

2017

Då är jag hemma från Orlando igen och vilken vecka det varit! Jag tror inte att någon missat att våra junior Damlandslag tog ett historiskt brons på VM i Orlando! Tjejerna var så fantastisk duktiga och det var roligt och se! Danslandslaget gjorde ett fantastisk framträdande, Team Coed var enormt duktiga och vårt damlandslag som låg trea efter semifinalen visade att Sverige är ett land att räkna med på VM! Alla lagen representerade Sverige fantastisk fin under dessa dagar och det var med stolthet jag visade att jag tillhörde den svenska delegationen.

Sen knep även GCO Wildcats ett brons på Klubb-VM, även det ett historiskt brons, så fantastisk roligt!

Med i detta utskick hittar ni också information om läger som Dynamite håller i sommar.

Vi har fått en massa positivt ang vår ökade rapportering på FB och det är vi jätteglada för. Ni har väl inte missat att dela alla våra inlägg från vår FB sida?

När det gäller FB och sociala medier har vi alla ett ansvar. Hur skriver man till varandra på sociala medier? När jag var på Tup Guns anläggning hittade jag en väldigt fin skylt! Någon kanske kan komma på något liknande bra fast på svenska?

Carina, projektledare för Active Cheer har också skickat med ett inlägg i veckans cheerinfo. Hon söker piloter till inledningen av Actice Cheer!

 

Önskar er alla en bra vecka!

Tjipp och hej

Kia

 


Facebook!

Vi koncentrerade oss under VM på våra sociala medier och på att öka vår rapportering från VM. Vi har fått många positiva kommentarer från er alla på detta vilket ju självklart är jättekul.

Genom att ni alla är inne och läser våra inlägg, delar från SCFs FB sida ökar vi uppmärksamheten till vår sport och det syns hur många som stöttar oss.

Detta är ett arbeta som måste fortsätta även efter VM!

Skicka gärna in filmer, inlägg, intervjuer, tidningsartikar mm som gör att vi kan öka trafiken till vår FB ännu mer!

Känns det som att ni inte har någon nyhet att rapportera som är lika rolig som VM? Där har ni fel. Allt är av intresse och ni kan med era inlägg peppa, stötta, sprida och visa engagemang för vår sport. Har ni startat upp en ny grupp, har ni haft en rolig uppvisning, skall ni iväg på en tävling och vill rapportera längs er resa så bara hör av er!

Tillsammans, litet som stort, gör vi skillnad!!

Era bidrag skickar ni till scf@cheerleading.se


Active Cheer!

Active Cheer är framtaget i Finland år 2014. Konceptet har utvecklats under åren och erbjuds idag hos ca 15 finska föreningar. För oss i Sverige är det här ett helt nytt spår inom Svensk cheerleading. Vi har därför tillsatt ett pilot-projekt under april-december 2017.

Den första uppgiften för projektet är säkerställa översättning av omfattande material. Lika viktigt är att engagera ett antal pilotföreningar som ansvarar för att testa utbildning och upplägg med start 21 maj.

Medverkan innebär i det här skedet att du behöver ha en positivt nyfiken inställning till vad Active Cheer är och skulle kunna bli. Du behöver ta emot feedback från aktiva medlemmar samt kommunicera lärdomar tillbaka till projektledningen. Det du får, är möjligheter att påverka genom att på ett konstruktivt sätt utvärdera tillsammans med andra.

Ta chansen!

Anmäl ditt intresse för medverkan som Pilot till projektledare Carina Andersson e-post: activecheer@cheerleading.se
Skriv i ämnesraden: "Intresseanmälan" och ange dina kontaktuppgifter.
Välkommen!
Senast 2017-05-17 


Dynamite summer Cheercamp


För andra året i rad håller Dynamite sitt sommarläger. Alla är välkomna att anmäla sig!

De kan också glädjande presentera för andra året att de har Jeremy och Alli Lumpkin från Team USA som headcoacher under lägret.

All information finns HÄR!

 

Jeremy och Alli Lumpkin

Rapport från Klubb-VM

GCO Wildcats är ett av världens bästa lag för det blev brons till Sverige och Gothenburg Cheer One Wildcats på klubb-VM!

Vi är så glada, så stola och så imponerade! Laget som tävlade i International Open Level 6 avancerade under finaldagen från nionde till tredje plats och det i en klass med oslagbar konkurrens från den yppersta världseliten. Wow! Grattis från hela Cheer Sverige!

Dynamite Cheerleading Dragons som även de tävlade i IO6 kom på en tionde plats.

Vann klassen gjorde GymTyme All Stars Gold från USA och Flyers All-Starz Cheerleading Karma från Kanada kom tvåa. Viqueens Cheerteam Spirit från Norge som de senaste åren funnits bland de tre bästa lagen kom på en sjätte plats.

I klassen International Open Level 5 där Cheer Infinity Athletics Envy tävlade var det Flyers All-Starz Knockout från Kanada som vann klubb-VM. Tvåa blev fjolårets vinnare Cheer Sport Sharks Great White Sharks, också de från Kanada.

Men vilken prestation våra tjejer från Malmö har gjort. Förutom att de nådde sin högsta poäng hittills i klubb-VM, så är Sverige med deras 14:e plats trea som nation i Europa och också bäst i Norden.

GCO Cougar också de från Gothenburg Cheer One var sist ut av de svenska lagen i årets klubb-VM. Laget slutade 11 i klassen International Open Small Coed Level 5. Med det resultatet är Sverige andra nation i Europa. Vann gjorde Cheer Athletics SwooshCatz från USA.

Julle Allstar från föreningen Julle United i Hudiksvall slutade på en 17:e plats i International Open Pom. Med det är Sverige andra nation i Europa och också bäst i Norden. Laget som vann klassen var samma lag som representerade Japan på VM för nationslag.

Sammantaget ett bra resultat för Sverige och svensk cheerleading. Samtliga lag har representerat Sverige på ett bra sätt och varit goda ambassadörer för vår sport. Vi kan därför inte vara annat än nöjda och stolta idag. Heja Sverige!

GCO Wildcats
Julle Allstar

Cheer Infinity Atheltics

Dynamites Dragons

GCO Cougers

Tränarnarna för GCO Wildcats


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.