Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nytt från Novasell april 2017

GLAD PÅSK!


Hej ##firstname##!

Nu känns det att våren är här på riktig! Solen värmer igen och nog är det märkligt, vad det gör med oss nordbor. Det är som om allt går lite lättare!

Även försäljningen tycks gå lätt på många håll. Konjunkturrapporter visar glädjesiffror och säljare och företagare jag möter är på gott humör. Det är lätt att bli lite bekväm, men det är ju nu vi ska vara extra smarta, sälja till bra priser och samla i ladorna. Det är också nu företagen kan passa på att investera i sin personal.

En satsning på medarbetarna brukar löna sig. Den som är kunnig och motiverad gör ett bättre jobb. Dessutom, apropå konjukturen, så vill nog många ha era bästa medarbetare. Ge dem en god anledning att stanna!


Satsa på utbildning!

Utbildning är ett sätt att satsa på personalen. Företagsanpassad utbildning, skräddarsydd för er, passar när gruppen ska ta nästa steg tillsammans. Alla får samma plattform, ett gemensamt språk och tid för att reflektera.

En kort insats eller ett helt program, liten eller stor grupp - ni avgör!


Vilken färg är du?

Undrar du ibland hur andra tänker?
Varför kunden inte nappade på ett så självklart argument eller varför din kollega blev så arg, när du inte alls menade något illa.
DISC-analysens färgspråk är ett verktyg för att förstå dig själv och andra. Hör av dig, så berättar jag mer!


 

Vill du sälja mer till nöjdare kunder?

Slå mig en signal eller skicka ett mail!
Jag ser fram emot kontakten.

 

Hälsningar

Ingrid Alestig


facebooktwitterlinkedin

© Ingrid Alestig, Novasell AB. Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till en vän eller kollega! Du kan också citera eller kopiera texter, ange då Ingrid Alestig, Novasell som källa.

Ska du byta e-postadress? Ändra här
Vill du avsluta din prenumeration?
 Klicka här.