Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 3,

2017

Hej på er alla

I lördags var jag som sagt var på Team Swedens Coed och Allgirls gemensamma träning i Göteborg. Jösses vad roligt och se dessa fantastiska idrottare. Lagandan var hög och kämparglöden intensiv, enormt roligt och se.

Idag sitter jag på tåget på väg till Sthlm för en arbetshelg med Tävlingskommittén. Längre ner hittar ni en presentation av TKs ordförande Elin Svensson.

Nya datum har kommit ut för både Tiggetävling i Malmö, Summer Finals och Twisters kommer arrangera två öppna tävlingar i vår. Ni hittar mer info längre ner.

En liten påminnelse om att lämna kontrolluppgifter också för er som betalt ut arvode förra året. Det skall vara inne senast den 31 januari så har ni inte gjort det är det hög tid att göra det i helgen.

Till alla lag som skall tävla i helgen säger jag LYCKA TILL!

 

Tjipp och hej på er alla
Kia


Får vi presentera vår TK ordförande!

Jag heter Elin Svensson och jag är ny ordförande för Tävlingskommittén (TK) sen i november. Jag har under många år varit engagerad i föreningsverksamhet både på lokal och nationell nivå men detta blir första året som jag leder en kommitté inom SCF. Till vardags bor och arbetar jag i Uppsala där jag också är uppväxt och om jag inte arbetar eller håller med något cheerrelaterat (vilket i stort sett är aldrig) så gillar jag att umgås med vänner och familj, vara ute i naturen och resa. Jag är extremt dålig på att vara sysslolös och slappna av så finns det inget att göra så brukar jag skaffa mig något att göra.

Vi har några tuffa år bakom oss i TK där fokus legat på basproduktionen men jag har stora förhoppningar på att i år kunna fokusera på att leda arbetet framåt både när det kommer till våra nationella tävlingar samt hur vår tävlingsverksamhet ska se ut framöver. 

Ideellt arbete på den här nivån kan bitvis kännas väldigt tufft men också otroligt lärorikt och givande och jag hoppas att fler av er därute tar chansen att prova på så småningom. Det är alla vi tillsammans som är svenska cheerleadingförbundet och för att saker och ting ska bli bättre så måste vi jobba tillsammans. Tveka därför inte att höra av er till TK om ni har frågor eller funderingar – jag är helt övertygad om att flera av er sitter på många kloka förslag.

Jag önskar alla föreningar lycka till inför den kommande SCF-tävlingssäsongen och hoppas få höra från er snart.


Kontrollupgifter

Ni glömmer väl inte att kontrolluppgifter på alla ni betalt ut någon typ av ersättning till skall vara inne senast den 31 januari!

Ett mycket enkelt sätt att lämna kontrolluppgifter på – i stället för att lämna på papper – är att du själv fyller i uppgifterna direkt i e-tjänsten. Det kräver ingen nedladdning av program eller filer.

Här hittar ni till skatteverket.

 


Fler tävlingsdatum

Twisterstävling

18 februari  i Nacka. Mer info här

Twisterstävling – tyckartävling

18 mars i Nacka. Mer info här

Tiggetävlingen - tyckartävling

20 maj i Malmö. Mer info här

Summer Finals

3-4 juni u Borås. Mer info här


Malmö Allstar Cheer 20 år!

Malmö Allstar Cheer bildade egen förening 1997. Iår firar man alltså 20 års jubileum som förening vilket kommer firas under hela året.

I onsdags började man firandet med kalas på JUMP trampolinpark i Malmö. Föreningens alla 350 medlemmar fick komma in och hoppa. Det bjöds på Cupcakes, hoppasdes, tävlades och energin var på topp!

Har ni något roligt ni vill rapportera från er förening? Mejla oss scf@cheerleading.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.