Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sidhuvud månadens nyhetsbrev

Nu går ett fantastiskt 2016 mot sitt slut och vi vill tacka er alla för att ni är en del av vår verksamhet! Våra föreningar har arrangerat över 600 tävlingar och fler än 400 Naturpass. Samtidigt fortsätter svensk orientering att växa och vi har nu över 82 000 medlemmar! Nu blickar vi mot 2017 där vi kommer att satsa ännu mer på världens bästa landslag och en större breddverksamhet.

Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

/Susanne Söderholm, förbundchef SOFT

Tove Alexandersson - Årets kvinnliga idrottare och Jerringprisvinnare?

Första röstningsrundan till Jerringpriset är nu avslutad och Tove Alexandersson är en av åtta kandidater som går vidare. Den 16 januari får vi reda på vem som vinner.

2016 har varit ett fantastiskt år för Alexandersson, som också står nominerad till årets kvinnliga idrottare på Idrottsgalan. Redan i vintras tog hon fem medaljer varav två guld vid EM i skidorientering. Vid långdistansen i under EM i orientering  vann hon sitt första individuella guld på seniorsidan och strax efter blev det guld även på medeldistansen. Inför en jublande hemmapublik fortsatte hon att leverera under VM i Bohuslän genom att vinna dubbla VM-guld, ett i medel- och ett i långdistans. Hon har även tagit hem totala världscupen i både orientering och skidorientering.

Alla röster som de åtta kandidaterna fått hittills bibehålls och från nu öppnar röstningen på nytt för dessa: radiosporten.

Svensk orientering har två nomineringar till Idrottsgalan i januari. Förutom Tove Alexandersson i kategorin Årets kvinnliga idrottare har vår landslagschef Håkan Carlsson nominerats till Årets ledare!

SOFT och Team Sportia fortsätter att utveckla sitt samarbete. Kompasser, kartställ och andra orienteringsprodukter hittar du på  teamsportiaonline.

 

SOFT samarbetar med Nordic Green Energy för en hållbar miljö, på nordicgreen.se kan också du teckna ett grönt elavtal, förmånligt för både dig och naturen

 

Även under 2017 kommer våra medlemmar att erbjudas 10 procents rabatt på TBE-vaccinationer. Läs mer här: Medlemserbjudande

 

 

Hittaut 2016 blev en succé och nu gör vi en storsatsning till 2017. Läs mer här.


Svenska Orienteringsförbundet. Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm
Telefon: 010-4765360. E-post: info@orientering.se. Hemsida: www.svenskorientering.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i en orienteringsförening.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.