Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Reflektioner i Juletid

Jag vet - det kommer många hälsningar, bilder och önskningar och jag skulle kunna berätta i många meningar över hur glad och tacksam jag är över det detta året som har gått. Vi släpper det och så föreslår jag att du sätter på någon musik och slår dig ner en stund i dessa bråda dagar och bara njuter en stund 5 minuter !

Det jag önskar dig att du ser till att du få/ta en liten stund över att reflektera över hur det har varit för dig under året.

Gör ett bokslut över året – fokusera på det du är glad för, stolt över, vad har fungerat bra - skriv ner det och känn efter i hela kroppen vad du klarat av – NJUT! Sen kan fundera på vilken riktning ditt liv skall ta 2017. Det kan vara en mening eller ett ord som betyder något för dig.
Backa bakåt för att få energi framåt som en av mina fantastiska chefer sammanfattade det.

Vill du - kan du be de personer du fira nyår med att berätta när Ni äter middag tillsammans om vad de har gjort bra detta år och hur de vill att nästa år skall utveckla sig – en i taget och glöm inte att lyssna på varandra - det gör att alla känner sig goa i hela kroppen när det nya året rings in.


Vill du ta det ett steg till ?

Jag önskar dig att varje dag under helgerna stanna till – ta tre djupa andetag – känna dig emottagen av marken eller stolen och märka hur det är i den miljö du befinner dig- vara närvarande. Att vara i nuet en stund gör oss gott. För ofta står mitt görande i vägen för mitt  varande. Min erfarenhet både vad gäller mig och andra är att andetaget är lysande hjälp att för en liten stund landa i nuet.

TA TRE DJUPA ANDETAG OCH TITTA DIG OMKRING OCH KONSTATERA HUR DET ÄR JUST NU - VÄRDERA INTE UTAN BARA MÄRK !

 

TACK ALLA människor jag mött under 2016 ; kunder, uppdragsgivare, lärare, handledare, kollegor, vänner och familj för allt Ni lär mig och för att ni gett mig möjlighet att utvecklas, jag känner en stor glädje och tacksamhet för det.

Jag vill önska Dig en riktigt fridfull jul och ett spännande 2017

Varma hälsningar

facebookinstagramlinkedin

Good Enough Akademin

Vi fortsätter med våra lunchwebinarier första fredagen i varje månad. 3/2, 3/3, 7/4, 5/5 och 2/6 kl 11.45-12.15 Skriv in direkt 

4/5 2017 skall vi alla som känner att vi duger mötas en dag för att stödja varandra och få inspiration av varandra - håll ögonen öppna och håll datumen redan nu. 
Vad är Good Enough Akademin 
En film som får vara good enough !


Kitzbuhel 26-29/1 2017

Häng med - några platser kvar - jag har workshop för alla deltagare. Se mer Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.