Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 6/2016

Produktionen rullar på hos Nya Paltmakarna

Nya Paltmakarna i Öjebyn handtillverkar Strömlidapalt av många modeller. Nu rullas för fullt inför julhelgen, en av produktionstopparna under året.  


Välgörande almanacka får årets julgåva

Piteå Näringsfastigheter skänker i vanlig ordning ett bidrag till ett välgörande ändamål, i stället för julklappar till hyresgäster och samarbetspartners. I år stödjer vi Almanacka 2017 Fight Cancer, ett fint initiativ av PKF, Pite Kvinnliga Företagare och PiteKvinnor med Framåtanda.


Install Nordic installerade på Verkstadsgatan

Install Nordic är ett lokalt elinstallationsföretag som rivstarade i höstas med 30 anställda. Verksamheten har sin bas på Verkstadsgatan.


På besök hos PetFood

PetFood i Norrfjärden är en av våra gamla trogna hyresgäster. Efter ett par tuffa år siktar företaget mot nya mål, bland annat i samarbete med en global samarbetspartner. 

LOKALnyheter

Har du en större verksamhet  i behov av produktion/lager?

Vi har 500-2000 m²  ledigt på Backens industriområde. Här finns två höga portar samt personalrum och omklädning. 

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, kontakta
Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.
 

Fler lediga lokaler hittar du HÄR.  


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller
telefon: 0911-933 66. 


HALLÅ DÄR...

LARS NILSSON, vd 
Piteå Näringsfstigheter

Du tillträdde tjänsten i somras. Hur har den första tiden varit?

Den har varit både lärorik, intressant och spännande. Jag har jobbat mig in i rollen under hösten tillsammans med mina kollegor som har varit öppna och har tagit emot mig på ett bra sätt. Jag upplever att det finns en stabil och tydlig standard hos PNF som visar hur vi tänker och jobbar. Det känns riktigt bra.

Hur ser du på den närmaste framtiden?

För oss blir en stor utmaning under nästa år att lyckas lösa de stora lokalbehov som finns. PNF:s uppdrag är att kunna erbjuda lämpliga lokaler till företag som vill växa eller etablera sig i Piteå Kommun och vi behöver ännu fler ytor.

Hur kommer du att fira julen?

Jag ska umgås med familj, släkt och vänner på hemmaplan och försöka njuta av stunden och den ledighet som jul och nyår innebär. Jag önskar att alla våra hyresgäster och samarbetspartners får tillfälle att göra detsamma.


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.