Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhersbrev - cheerinfo 8


Ja denna vecka har varit lite rörig. Som ni alla har jag en tjänst på 50% på SCF. Det innebär att jag också arbetar på ett annat jobb 50% och ibland krockar utbildningar, möten och jobb på de olika arbetena. Pga detta har denna vecka varit lite rörig vilket gjort att jag inte kunnat svara alla på alla mejl samt inte hunnit hantera alla de sista övergångarna. Tack för att ni har förståelse för detta.

UK har fått en ny medlem vilket vi tycker är jättekul att kunna få presentera. Läs mer om Jenny nedan.

Ingen har väl missat att International Cheer Union firade Cheerleadingens födelsedag den 2 nov! De skrev följande på sin FB sida:

"Grattis på födelsedagen cheerleading! Den 2 november 1898, för 118 år sedan, hoppade Johnny Campbell från University of Minnesota över staketet på en fotbollsmatch och gick från att vara bara ett fan till att vara den första cheerleader någonsin! Tack Johnny Campbell!"

I morgon skall jag åka till Sthlm för styrelsemöte. Skall bli spännande och se om jag kommer fram i snökaoset, håll gärna tummarna för mig.

Önskar er alla en fin helg

Tjipp och hej
Kia

 


Beställ en t-shirt genom att kontakta någon av landslagsmedlemmarna eller via mejl här.

T-shirten hämtas på något av alla fyra DM i Sverige alternativt hos någon landslagsmedlem i föreningar runt om i Sverige. Boden, Borås, Köping, Stockholm, Tyresö, Västerås, eller Östersund. De finns i storlekarna XS, S, M, L och XL o är i Royalblå.

Pris: 200 kr


Ny medlem i UK

Får vi presetera Jenny Karström ny medlem i UK.

Jag heter Jenny Karström och är engagerad som tränare i KSC. På 90-talet var jag själv aktiv under 8 år som cheerleader för C4 Lions och var med när SCF grundades. Jag tog sen en liten paus från cheerleadingen och utbildade mig till Aerobic och Dansinstruktör. För 3 år sedan startade jag och en vän Starlight Cheer och nu är sporten än en gång en stor del av mig.
Utbildning ligger mig varmt om hjärtat. Jag tror på ett proffsigt, utvecklat och inspirerat utbildningssystem för tränare. Med en bra utbildning så kan vi behålla men även höjda nivån för våra tränare ute i landet och med det även höja nivån för våra aktiva medlemmar. Jag är sen många år tillbaka utbildare för Friskis inom dans och aerobic och jobbar som verksamhetschef på vår träningsanläggning i Kristianstad. 


Här kommer datum för fler tävlingar

 

Stockholm Cheer Challenge 
1-2 april 2017
Solnahallen, Stockholm
Arrangör: Dynamite Cheerleading

JAM fest Nordic
13 maj 2017
Rosvalla, Nyköping
Arrangör: Twisters Cheer Elite


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.